galen natt i Uddevalla

Var ett jävla bra tag sen sist som ja skrev nu så tänkte skriva lite om vad som hänt de senaste dagarna. För det första lever jag livet som om det vore den sista. Gör det jag vill och ångrar ingenting, skiter i falska folk och försöker må bra.

Sen har jag äntligen fått köpt min balklänning. Den är kort och grön, en mycket fin klänning helt enkelt :) Sen har jag även fått beställt min balbiljett och köpt studentband till trädgårn känns gött! .. resan till Malta är också bokad så dit ska jag få följa med fyfan vad skööööönt sol & bad en hel vecka innan studentveckan då det blir mycket fest & supning :)

Mer som hänt... hmm, Jag har varit i NewYork med familjen en underbar resa som jag gärna upplever igen! Staden som aldrig sover, säger bara att dit ska jag igen inget snack om saken!

Sen igår blev det förfest hos Mange för att sedan dra vidare till köket, men istället drog vi till Emmelie & Sandra och festade, mkt trevligt att få träffa dom igen var fan månader sist sen jag träffade dom. sedan blev det in till stan igen. Fick träffat Frida som var full & go så struntade i att åka hem för att ta hand om henne, vad gör man inte för sina vänner? Asså jag är ju bara för snäll, utan att veta sovplats eller nått stannar jag kvar för att veta att inget händer med min lilla gulluge.

// J

RSS 2.0