don't say you miss me when you don't even try to talk to me.



Ligger jusst nu i soffan med Hanna efter en jobbdag och en riktigt mättsam tacosätning mums! Skulle igentligen upp i garaget och träna men blev så proppmätt att det får bli ett dubbel pass imorgon istället, var iallafall uppe en sväng igår så är väldigt stolt över mig själv hehhee. Ska snart hoppa i säng så jag orkar med morgondagen då det blir jobb mellan 10-18.15 sen hem och laga lasange. Men nu ska jag upp och tvätta bort mitt smink sen lägga mig i mammas och pappas underbara säng! så får väl säga godnatt nu..pussar och kramar.

// J

blider från 29/1

I Söndags hade jag en väldigt rolig dag med mina underbara kusiner!







kaos!!!

Igår assoo fyfan gårdagen var katastrof, behöver jag säga mer? Började med att Frida kom och hämtade mig efter jobbet. Sen åkte jag, Frida, Martina och Michelle hem till Frida duschade och gjorde oss iordning. Lagade tacos och började dricka lite smått. Sedan kom Emma och runt 9 tiden kom även Anna och Amanda. Tog bussen klockan 11 ner till stan gick in till Hanna på köket och lämnade lite grejjer, gick bara rakt in i baren hahahaa. Därefter drog vi till Harrys. Kvällen började bra dansade och drack. Men efter ett tag började kaoset, började tjaffsa med Jocke, jävla fylle grejj så han kaxa och massa slog mig typ men orkade inte göra något så lät han hålla på tills vakten sa till oss att lugna ner oss annars skulle vi få gå ut. Sen fick jag inte köpa mer från baren så fick en vatten istället så fick be en kompis köpa hehe. Sedan blev det bara värre och värre märkte att mitt bankkort var borta så jag började grina hahahahaa jätte ledsen satt jag där inne på Harrys och leta men fick ge upp. Hittade polisen utanför så polisanmälde kortet. Sedan missade jag bussen och visste inte vad jag skulle göra så satt vid willys själv och klockan var runt 3 tills en jävla random människa kommer och pratar med mig och vill bjuda mig på hotell jag bara WTF!?? så gick därifrån ringde Frida så fick gå hem till Bastii hahhaa var inte där förens klockan var 4.. fyllesnacka sen däcka jag på dirren. Idag ringde jag och spärrade mitt kort sedan följde Bastii med mig till tåget så åkta jag till Vänersborg. Blev upphämtad av Hanna drog till bus och leklandet för min kusin fyllde år så satt där i 3 timmar bakfull det sög rejält men men vad gör man inte för dom små liven. Nu har vi precis käkat pizza och badat tunna så nu ska vi lägga oss och kolla film jag , Lisa, Sophia, Malin och Hanna riktig myyys lördag!!

// J

hey baby


26 januari



Pizzan var super goo!! godaste pizzan ever typ hehee. Detta ska jag fan göra oftare det är en sak som en säker. Nu håller Hanna på att fixa lås på toaletten och jag ligger i soffan och skypar med Frida. Ska nog snart lägga mig trött som aset. Är lika röd som en tomat i ansiktet efter solningen så får hoppas det försvinner tills imorgon. Får även lön imorgon så det är ett extra plus men får se till att Frida tar hand om mitt bankkort annars kommer jag bara sitta dagen efter och gråta när jag ser summan på mitt kort och hur mycket jag handlat för är rätt bra på att slösa pengar när jag är full -.- hahahahaa.

// J

livet blir bättre och bättre för varje dag



Ligger jusst nu i soffan med två fjortisar vid namn Frida och Hanna. Ska strax bege oss ner för att sola, sedan blir det till att laga pizza innan jag hungrar ihjäl så fucking jävla hungrig är jag, det är sjukt! Har även köpt mig ett par nya skor idag som jag ska inviga imorgon på krogen yeeeeah..

// J

toppen dag med Hanna Larsson <3



haft en riktigt myskväll tillsammans med Hanna idag. Solning, långpromenad & film med en jävla massa godis hihi mumma. Ska strax lägga mig och sova. Hanna ligger redan brevid mig och sover -.- hehe. Imorn har vi en massa saker planerade så får hoppas vi hinner med allt. Ska gå långpromenad, sola, panta burkar, kolla stan + (kanske) torp, köpa lampor och ett lås så man för en gångskull kan låsa på toaletten. Sedan ska vi även köpa mat så vi kan laga hemlagad pizza.

Good Night & Sweet Dreams..
// J

something in your eyes makes me wanna lose myself

Ligger med Hanna i soffan och kollar på bridesmaides riktigt bra film. Har nyss slingat hennes hår, så hoppas på ett lyckat resultat. Puuss

// J

I don't really know what kind of girl I am


we all want someone we can't have



hallaja!
Onsdag idag, och jag är ledig ligger hemma hos Hanna Larsson och är trött som ett as sov på soffan inatt, eftersom Damir och Hanna tog hela sängen -.- så inte kunnat sova så värst bra hahaa. Idag blire till att gå en lång promenad, sola och kolla film. Kanske även laga någon go middag. Har inte varit hemma på skit länge känns det som och kommer inte komma hem på ett tag heller.. I lördags uppdaterade jag tråkig lördag, men istället blev den riktigt rolig. Blev en spontan utgång med Sanna. Hon kom hem till mig runt halv 9 så drack vi sen kom Malm och Pontus och hämtade oss runt kvart i 11, drog till torp för att sladda lite och åka tefat efter bilen, men det skulle vi inte gjort för blev en fet böter då polisen kom.. sen blev det iallafall krogen. Gjorde slut på 600kr hahha efter krogen drog jag med Jocke hem träffade en full Richard som satt och vänta på trappan och frös halft ihjäl eftersom han blivit utslängd från Höga C.. gick in och la mig oh somna nästan direkt. Söndag blev en riktig slappar dag och på måndag blev det jobb sedan hem. Tisdag blev det åter jobb sedan hem till Hanna tog bilen ut till mig och packade, tog även med mig min kära data, åkte till torp handlade tacos och lite smink sedan hit och kolla film och käkade. Så nu ska jag sova här tills på fredag och då blire utgång med Frida som gäller längtar som bara den kommer bli awsome.

// J

tråkig lördag



Ligger i sängen där jag legat för det mesta hela dagen. Mamma och pappa har åkt till Grebbestad såå är tomt och tyst i mitt hus. Blir troligtvis hemmakväll idag.. har inget och göra och alla söp igår såå känns som ingen ska ut idag. Är även snöoväder ute så inte så värst sugen ändå och dra in hahaha. Inte bloggat sen tisdags men har helt enkelt inte orkat. I torsdags blev det lipz med Hanna, Emelie, Anton och Elias var en riktigt kul kväll. fasst är nu 800kr fattigare and thats sucks men men överlever! Igår var jag bara hemma, bakis och trött så orkade inte görs så värst mycket. Ska strax ner och laga mat och sen bara softa. pusss

// J

if your dreams don't scare you they're not big enough.

Precis kommit hem från jobbet är trött som ett as och sjuk, förskylningen tar kål på mig -.- blev kvälls fika på museumet med mammsen och pappsen innan hemgång. Var även ett jävla drama på jobbet då jag blev förbannad och ville bara slå till ungjävlarna men det får man ju tyvärr inte göra hahaha så fick istället säga till dom på skarpen..för dom gapa och skrek när småttingarna försökte sova. Nu ligger jag och laddar ner säsong 6 av 7th heaven men går ju förbaskat segt så kommer väl inte kunna kolla på det ikväll. Ska istället försöka somna för mår förtillfället inget vidare.. Imorn blire övernattning hos Hanna som står på schemat efter att jag jobbat klart, har stängningen imorgon så är la klar vid halv 7. Ska även kankse ut och ta en öl innan det blir till att dejta kudden för jobbar tidigt på torsdag. Godnatt!!

// J


rubrik?


be yourself always, cause there's no one better!



Trött som ett as pallrade jag mig upp ur sängen klockan halv 6 imorse -_- inte precis det roligaste men måste man så måste man. Kom in till kampenhof vid 7 och började inte förens 8, laddade på mitt busskort med 250kr. Sen begav jag mig till jobbet. Var där vi halv 8 så tog mig en kopp kaffe innan jag började. Slutade sedan vid 4, tog 5 bussen hem käkade lite flingor och nu ligger jag och kollar på 7:th heaven. Ska snart påbörja säsong 6 wiiho!!! Sen ska jag försöka sova, börjar 10 imorn men måste få sova så jag orkar morgondagen. Efter jobbet blire till att träffa Hanna och kankse färga håret, yeye det var allt jag hade att komma med förtillfället tjingalong..

// J

stop chasing him. if he wants you, he will chase you.



Blev bowling igår med Frida, Emma, Pontus och Malm vann som vanligt hehe.. efter bowlingen träffade jag Camilla på kampenhof tjöta lite med henne det lilla fyllot, därefter tog jag bussen hem. På vägen hem smsade jag med Magnus och vi bestämde oss för att dra till Bob på inflyttningsfest, så det var bara hem och byta kläder sen kom han och Mackan och hämtade mig. Festen bestog av alkohol, musik och massa tjöt, satt och shotta jäger i mängder..Senare frammåt natten åkte jag och Mackan in till stan träffade David och lite folk. Sedan drog Mackan hem till Trollhättan för han skulle upp tidigt och jobba. Så jag gick till donken och träffade Richard och Joakim. Blev en promenad hem till Jocke och sova, sen imorse blev det pizza mums! därefter körde Jocke och Richard hem mig så nu ligger jag i sängen och ska kolla på 7:th heaven..blir en lugn kväll för att gå upp tidigt imorgon och jobba.

// J

there is no such thing as being too romantic

Morn morn! kul och vakna nu -.- hela dagen förstörd hahhaa.. somna vid 3 tiden inatt och sovit ända tills nu, skönt att få sova ut men nu har hela dagen försvunnit ifrån mig, kanske inte lika roligt men men sånt man får leva med. Ska väl in till stan här om ett tag och äga Frida i bowling, men det är inte förens jag vaknat till liv och tatt mig en lång och ordentlig dusch.

// J

14/1-2012 klockan 02.17



Ojoj vad klockan blev mycket, nu äre lördag och nu ska jag sova så tiden går lite snabbare.. Idag om x antal timmar då jag fått min skönhetssömn ska jag ta en lång och skön dusch, längesen nu. Kankse på tiden och raka bena också hehe. Sedan blir det kankse in och bowla med Frida om hon inte åker till Göteborg, och efter det vettefan. Utgång eller mys, det är frågan? men det löser sig orkar inte tänka så långt nu, min hjärna är för trött för att tänka så här sent på natten.. såå tar väl och säger godnatt istället!

// J

I want a boy..


fredag den 13:de otursdag ?



Sovit hos Hanna typ hela veckan. Har tyvärr inte haft något internet så har inte kunnat uppdatera tyvärr.. I måndags blev till att käka thaimat och sen slappa framför tv:n, sedan i tisdags blev det först jobb sedan bowling. Vann överlägset med 80 poäng hahaa. Sedan gick jag upp till Hanna medans hon tränade. Mötte upp Frida så gick vi och köpte pizza sen efter ett tag kom Hanna så följde vi Frida till kampen och sen gick vi och hyrde några filmer, Greta, American orgie och ??? kommer inte ihåg vad den hette. Hann kolla på Greta och American orgie innan det var dags och sova. Greta var bra men den American orgie säger bara fyyyyfan !! sämsta filmen på riktigt jävla länge.. Onsdagen jobbade jag sedan drog jag hem, sen ringer Hanna och frågar om jag vill sova över en natt till eftersom Emelie inte skulle det så det var bara till att packa väskan på nytt och dra in igen. Gick och handlade på willys sedan bort och köpte pizza, sen blev det film tills vi somnade. Igår blev det först jobb och sedan drog jag hem somnade vid nio och sov sedan hela natten var så himla trött. Sedan idag blev det jobb sedan hem och nu har jag precis varit nere och köpt massa godis så ska nu krypa ner i sängen och kolla 7:th heaven..

// J


our pointless conversations mean a lot to me.

älskar denna musikvideon med Rihanna sååå grym.


Nääää om man ska ta och krypa ner i sängen och försöka sova lite.. jobb 9.30-16.30 imorgon -.- blir säkert till att åka pulka nu när det kommit så mycket snö hahahaa.. tror även vi ska ut i skogen och leka men det återstår och se imorgon.. yeye Goooood Naaaatt !!

// J


Is happiness too much to ask for?

Jobbade på Parkens förskola idag. Gött att äntligen få jobbat lite, sååå segt att bara ligga hemma dag ut och dag in.. efter jobbet mötte jag upp Hanna på kampenhof, gick och köpte hörlurar till henne på clas ohlsson sedan köpte jag thaimat. Gick upp till lägenheten käkade sedan åkte Hanna och tränade med Isabelle och jag stannade i lägenheten och kollade tv. Nu sitter vi och kollar på någon film på 3:an och käkar chirre och dipp. MuumS! Blir till att sova här tills onsdag. Blir även jobb hela veckan ut, Underbart! Imorn ska vi även besöka bowlinghallen och köra en omgång efter vi jobbat. Yeeeeah..

Peace and love
// J 


myshelg!



Inte bloggat sen i torsdags too bad, men skyller på att jag inte varit hemma för har spenderat helgen med Sanna och vi har bara varit hemma hos henne och myyyyst underbart! Sköönt att känna att man inte slösat bort en massa pengar på alkohol, och jävligt skönt med en vit helg vill jag lova. I fredas käkade vi tacos, glass och vindruvor sen satt vi och spelade Tp, geni och yatzy tills klockan var halv 7 på morgonen.. hahaha fyfan! På lördagen vaknade vi runt 4 tiden gick upp och satte oss och kolla på en film medans vi käkade frukost. Sedan kom Rickie förbi en stund så då spelade vi yatzy igen och jag ägde dom båda. Sedan kollade vi på gladiatorerna fyfan vad kul hehe 8 årsen det var fan vad tiden går fort ändå.. käkade även tacos idag igen, sedan hittade vi nitendo64 på vinden så satt till klockan var 5 på morgonen och spelade supermario, men för mig gick det inget vidare bara dog hela tin och blev as rädd och stressad hihiii.. Även idag blev det lite nitendo fasst idag spelade vi bond jävlar vad kul..kan kortfattad säga att jag haft en mycket trevlig helg med min Sanna.

// J

Best friends are people who make your problem their problem, just so you don't have to go throught them alone

Jag är så glad att du är min bästa vän, jag älskar dig!
Puss, Frida den bästa Magnusson

I wanna write ''I miss you'' on a rock and throw it at your face so you know how much it hurts to miss you.

Kul att när man skulle in och äta lunch med Frida och Emma så missar man så klart bussen -.- FML liksom!!, såå det var bara att knalla ner igen, får la laga någon lunch här hemma istället då. frågan är bara vad? har ju absolut ingenting i kylskåpet. Men men får la ta och använda min goda fantasii och tilllaga något smaskens.

// J

I promise you, as long as you're trying, I'm staying.



Jahopp då har vi en ny orkan på ingång, denna gången är det Emil som är ifarten.. Idag blev det bowling med Emelie och Sanna, så klart vann mästaren med 266 poäng hahahaa. Efter bowlingen drog jag och Sanna och handlade. Blev till att göra tacos. Käkade så jävla mycket så det känns nu som jag ätit för minst 10 pers... vi kollade på familjen Addams och sen satt vi bara och tjöta tills pappi kom och hämtade mig. Imorn blir det till att luncha med Frida och Emma Ericsson ifrån klassen. Kommer bli kul att träffa ungen var ju så jävla längesen nu. Längtar till helgen då jag ska sova hos Sanna, ska mysa, käka vindruvor och glass också klart kolla en massa film. Men nu ska jag försöka sova lite, känns som att strömmen även kommer gå snart såååå bäst att somna.

// J

hahahhahaaa


It's time to move on..

Lite bilder på mig & frugan från nyår, tyvärr kan jag inte rotera bilderna men men..

Puss!


Yeeah alla älskar vi kött!


Puss igen?


Skräckslagen kvinna!


Snygga brudar köör all-in!


Man får la säga skåååååål!


Hannover Bob

Här kommer ett litet smakprov av min brors band. Det är min bror som sjunger, är jävligt stolt över honom & hela bandet. Lyssna själv och se vad ni tycker!


nyårslöften?



Nyårslöften? har nog inga speciella, för vet att jag aldrig håller dom ändå så varför ens komma på några.. men ändå, ska iallafall försöka hålla nåra jag kommit fram till så får vi se hur det går. För det första som jag skrivit innan ska jag inte dricka lika mycket som jag brukar, utan ska kunna hantera min fylla som sagt. Sedan ska jag försöka att inte proppa i mig massa onyttigheter haha, och sen vara sparsam med min ekonomi. Inte slösa bort alla pengar jag får hela tin för det är jag jävligt duktig på, så ska istället lägga pengarna på viktiga saker istället än alkohol, krogen och massa onödiga saker.. vill ju som sagt ut och resa så då måste jag spara!

// J

nyårsafton

Då var det 2012 nu då, jävlar vad året gått fort ändå.. Nyår spenderades med goa vänner. Blev även en massa åkande hit och dit. Dagen började iallafall med att jag åkte in till stan gick och köpte mig nya hörlurar, sedan upp till Hanna. Hon och Damir skulle till Skövde och fira nyår så jag fick låna lägenheten under natten. Satte mig och spelade musik och gjorde mig iordning sen vandrade jag bort till Michelle där även Frida var. Satte hos och började dricka lite och lyssna musik. De andra skulle komma vid 5 men icke sa nicke istället kommer dom vid halv 7 -.- hahahhaa.. Lagade potatisgratäng och kött mycket goott! efter måltiden spelade vi med andra ord, sååå jävla roligt.

Jag - djävul på engelska?
Frida - bitch, eller nej hell?
Jag - per...
Frida - devil!

Michelle - odjur i vattnet?
Fia - krokodil?

HAHHAHAHHAA hade iallafall en mycket trevlig stund. Senare under kvällen skulle vi vidare till en fest på skogslyckan, men jag och Frida ville ut till jaktstugan så Fia körde ut oss, men jaa det kanske var ett misstag för när vi kommer dit är det typ helt dött.. max 10 pers såå det var förjävligt. Bestämde oss istället för att dra till Bokenäs byggdegård. Lite roligare här ute iallafall. Badade tunna och buggade och firade in det nya året. Sedan kom Fridas syster och hämtade oss så jag var tillbaka i lägenheten igen vid halv 4.. Men denna nyår var faktiskt riktigt bra, jag spydde inte och jag däcka inte innan 12 hehe...

// J

RSS 2.0