here I come

Bye bye Sweden and hallo Italy !!!
seeya in one week

// J

30 augusti



Du kom som en vind, du var som en prins, men du försvann en dag och kommer aldrig att bli min.


Jag älskar dig, jag hatar dig, jag saknar dig, jag glömmer dig. Jag älskar att hata dig och jag saknar att glömma dig.


Saknar livet som vi hade men nu börjar jag förstå. Det kommer aldrig tillbaks, måste glömma det som var.
Du har förändrat dig så mycket, du är inte den du var, du är lycklig utan mig, jag ser du skrattar och du ler.
Jag säger att jag glömt dig, jo att allt e helt okej. Men fuck it, hur ska jag nånsin glömma dig.


Tänk alla gånger jag ångrat saker jag sagt, ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt. Gånger jag sårat andra utan att mena det. Jag ber om ursäkt nu förlåt men jag menar det.


Bara för dig ska jag vandra genom eld, och trampa på spikmattor för att kunna ge dig hjälp. Du är mitt liv, min kärlek och bästa vän, och vad som än händer sen ska jag aldrig släppa dig.


Malin och Lisa <3

vänersborg


Sitter nu hemma ensam hos moster och lyssnar på musik, menas hon och Ingemar jobbar, kusinerna är hos kompisar. Riktigt sköönt att vara ensam. Ska ju trotsalt umgås med dessa människor i en hel vecka haha.
Vaknade runt 8 för att dra med mamma , men så säger hon att jag inte behöver för att Pernilla jobbar så då var det bara att gå och lägga sig igen. Runt 2 tiden körde pappa in mig till tåget som gick 15.02. I kväll blir det bara till att ta det lugnt och lägga sig tidigt så man orkar upp imorn bitti.
Kommer sakna alla mina vänner och hoppas dom kommer sakna mig med haha. Men är ju trots allt bara ifrån dom i en vecka så det är ju sköönt!
// J



övertrötta små ungar


Sophia





Malin


regn, regn & åter regn


Ligger nu i min säng, där jag legat typ hela dan. Det ända jag vart uppe och gjort är att packa. Har inte ens gått på toaletten. Knepigt haha
Utanför huset regnar det som bara den, det verkligen öser ner!! OMG.. tur att man ligger i sin otroligt mysiga och varma säng. Det är sånna här kvällar den är som bäst.

Observera att mellan den 1 september - 6 september kommer ni inte höra ett smack från mej.
Blir till att blogga när jag kommer hem igen.

// J

// J

Grekland - Maj 2009


igår = sup & idag = bakis !!




Blev tyvärr ingen bio igår, för att det regnade så istället film och mys hemma hos lilla My som Frida passar så där satt vi jag, Frida, Joakim och My käkade godis och drack cöla & kollade på Harry Potter och den flammande bägaren. Fick dock ha svenskt tal eftersom My inte kan engelska HAHHA , lät förjävligt men vad gör man inte för dom små liven.

Efter barn passningen drog Joakim hem. Jag och Frida begav hos hem till Bastii för han hade tydligen fest, men så kommer man dit så ligger Bastii, Pj och Mabäck och kollar tv och Bastii och Pj dricker öl , jävlar vilken FEST !

När filmen tog slut körde vi ölspelet. Efteråt körde vi jag har aldrig.. färgade även Eriks hår blondt, fattar inte hur han vågar och han var inte ens full åsså den pöjken galning xD blev en hel del drickande, blev en anig full och däckade runt halv 5.

Idag har det inte hänt speciellt mycket blev att käka pizza på Pingvin med Bastii, PJ, Mabäck och Frida, sedan drog jag hem, la mig i sängen dirr för huvudet bankar och jag är bakis.. har precis packat färdigt inför Italien också, så imorn åker med mamma på morgonen till Vänersborg och hjälper moster att flytta, sedan hem till min andra moster för att övernatta där, drar nämligen till flygplatsen runt halv 6 på morronen. Yeeyee nu ska jag återgå till harpan, döda mej vad det är beroende framkallande xD

// J









utomhus biiio

Då blire duschen nu för att sticka in till stan och kolla utomhus bio med Frida & Joakim :) , får hoppas pa bra väder och att inte regnet  kommer dit för här ute i Sundsandvik haglar det sönder ute -.- fuck hoppas bara ja inte behöver gå till bussen när regnet öser ner som värst :O ...
Jaja det var allt jag hade att komma med!

// J


torp med Jocke

Idag vaknade man runt 10 tiden för att dra till torp med joakim och köpa present till min kusin som fyller 5 år idag. Så blev till att köpa 2 filmer och ett hopprep.

Nu sitter man hemma hos Frida men Joakim och ska snart ta bussen hem. Ikväll kankse det blir utomhus bio annars blir det bara till att slappa.

Imorn ska jag umgås med min äslkling Frida Magnusson innan hon hon ger sig ut på äventyr i Grekland med Amanda, dom kommer supa gärnet gissar jag på.  Hehe

// J



mys på hög nivå

ligger i min säng med tända ljus och käkar ngn slags efterrätt mamma gjort med yougurt, hallon, nötter och banan, riktigt gott faktiskt får jag säga.
Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag drar iväg till värmen!!!! hurra, hurra, hurra

// J




London





Joakim, Frida och jag





Jag och brorsan





Kusinerna Malin och Sophia





Syrran och jag i Kina





Utanför NASA i USA





Kusinen Lisa och jag i Miami



man måste dö några ggr innan man kan leva..

jadu började dagen med storstädning hos moster, fick ihop 4 stora säckar med skräp och städade ur kusinens rum & små plockade lite till blev jobb och slit från kl 10-2, sedan blev det  att dra hem och käka pyttipanna.,

dagarna bara går och går.. känner mej ganska så rastlös utan jobb, traskar bara runt hemma i mitt hus och undrar vad som ska hända här näst? har inte heller fåått min lön & det suger en aning.. såå ska ringa och kolla vart fan den är på måndag. För vad fan måste ju ha lön nu när jag jobbat och slitit på bibblan. Vädret idag har inte vart det mysigaste precis regn, regn och åter regn "/ skööönt att man sluppit sringa runt ute iallafall.

Ikväll blir det hemmakväll med godis och film, lite sugen på utgång, men känner att jag måste spara mina pengar och ärligt talat orkar jag inte supa, ballar bara ut i slutändan och det blir en jävla massa taxiåkande och en extrem fylla har jag märkt på sista tiden -.- HAHAHA..

Imorn blir det torp med Joakim och sedan hem, kusinen fyller 5år såå ska försöka hitta ngt roligt till henne, sen fyller även min älskling år den 6 september såå ska se vad man hittar till henne.. det lär bli svårt för kvinnan önskar sig ju inget, hon säger bara JAG VET INTE! kul menar jag -.- nått måste hon väl änna önska sig?, eller har hon kankse redan allt? nee skulle inte tro det.

Annars rullar livet på, både bra och dåliga stunder, men säger bara lev livet, gör allt du kan för du lever bara en gång!!!!
// J



Frida Magnusson

I hope you know that you are my best friend, now and forever <3







jobb & slit hela dan varje dah

Tja Tja bloggen! Vaknade runt 8 för att dra med morsan till vbg och hjälpa min moster Pernilla att flytta. Shit jobbigaste jag gjort tror jag.. Minst 100 lådor som skulle ner från hennes lägenhet med typ tusen trappor -.-
sen när man fått ner allt ska man lasta in det i mammas bil och köra till hennes nya lägenhet där hon bor på 3:dje våningen utan hiss!!! OMG, sen flyttade vi även 8 hyllor och alla tusen saker hon samlar på assoo har nog aldrig sett ngn som samlar på så mkt skit som hon gör HAHAHA!
Jobbade och hjälpte till i 8 timmar minst, fyfan vad jag är duktig ibland

När jag kom hem käkade jag kvällsmat och la mej i sängen dirr kollade film, tände ljus och bytte lakan såååå mysigt!
Imorn blir det till att åka dit igen och fortsätta med flytten...

Sen får vi se vad man hittar på, min älskling kommer äntligen hem från Kalmar, så på måndag ska jag tillbringa dagen med henne innan hon drar till Grekland tillsammans med Amanda, that sucks a little men men thats life.. själv drar man till Italien på onsdag med moster, hennes man, mormor och mina kusiner kommer bli mysigt hoppas bara på fint väder. Hihi

// J



Allt För Min Syster



Du betyder allt för mig, du är världes bästa syster, alla borde ha en syster som diiig, du ställer alltid upp och hjälper mig när något händer. Med dig kan jag prata om allt och du lyssnar alltid på mig. Amanda Thorell jag älskar dig!!!



SannaTuresson<3




Onsdagen spenderades med min underbara Sanna, äntligen fick jag träffa min pingla, inte träffat henne sen typ midsommar "/ hehe .. Såå först var hon på middag & sen kom hon och hämtade mig runt nio tiden så åkte vi hem till henne. Hon var ensam hemma för hennes föräldrar var ute med båten.

Sååå vi låg och snacka typ, sen käkade jag macka men allt var typ mögligt såå fick käka möglig ost HAHAA ! Sen gjorde vi popcorn och kollade på Wieners en jävla bra komedi assoo, längesen jag skrattade så mkt.

Efter filmen skulle vi sova men det gick ju som det gick.. Sanna somnade ju dirr medans jag verkligen inte kunde somna. Låg vaken och kollade i mörkret kändes som det var spöken eller ngt, såg massa skuggor och skit, blev skit rädd kändes som jag skulle kissa ner mig..
såå jag skriker till och springer över till Sannas säng, men hon bara gå iväg typ jag bara neej! jag ska sova brevid dig. Så jag hoppar upp brevid henne gömmer mig under täcket och vågar inte kolla upp, så då blir även Sanna skit rädd och där ligger vi i mörkret hahaha,

Sen Sanna bara ta kontrollen och sätt på tv:n men jag vågar inte resa mig upp tillslut får vi tag i kontrollen och sätter på, då såg vi ingenting och när vi lägger oss igen kramar jag om henne och har täcket över huvudet. Tror fan aldrig jag varit så rädd..

Sen idag torsdag vaknade runt 1 tiden la oss och kollade på the eye, såg den två ggr i rad olika verisioner men vi somnade båda två på sista hehe senare gjorde vi mat och sen drog vi till torp och handlade, sen hem och nu ligger jag här och nöördar.

Imorn blir det att gå upp runt 8 för att dra med mamma till vbg och hjälpa min moster att flytta kommer bli en lång dag känns det som.. därefter blir det antingen krogen eller myskväll med Sanna

// J

lever livet

Vaknade upp vid 8 tiden att grannen står och snickrar, det gjorde mig gött iriterad. Men somnade om och vaknade igen runt 1 tiden hehe.. Gick dåå upp och gick direkt ut och solade, låg nog ute i 3 eller 4 timmar, riktigt nice (Y) sen gick ja in och lagade lite mat, fick bli spagetti och bacon muums.

Efter maten gick jag upp och städade syrrans/brorsans rum..damsög, bytte lakan , slängde kläder. Sedan satt jag i en halvtimme och rensade svamp som vi fåått -.-

Nu ligger jag och lyssnar på musik och ska snart sätta på någon bra film. Imorn hoppas jag på fint väder för då blir det till att sola ännu mer. Har tyvärr inget busskort längre såå kommer ingenstans för tillfället så jag måste köpa ett nytt.

Har även bokat biljett och ska få följa med min moster och hennes familj till Italien nästa vecka, ska bli riktigt niice att få komma härifrån från kalla Sverige och till vääääärmen!!!

// J








man blir då bara äldre & äldre..




Jag, Amanda och Linus i London




Lilla jag och kusinen Sophia




Jag, Sophia och saknade Elsa




Glada Julia Karin Thorell


 


hemma hos mormor

Imorse körde mamma mig och brorsan till vbg. Brorsan skulle ta bussen hem till falun medans jag skulle till tandläkaren. Kommer faktiskt sakna honom hehe, blir så tomt i huset nu. För min del blev det till att dra hem till mormor ten stund innan tandläkaren. Vid halv 12 drog jag iväg och efter besöket tillbaka till mormor, och nu sitter jag här framför datan och degar.

Ska snart till koppargrillen för att käka lunch med mormor, moster och kusinerna. Sedan blir det tillbaka hem till Uddevalla för att ta bussen hem till mitt underbara hem och bara chilla.. För nu medans alla andra har börjat skolan så sitter jag hemma och är arbetslös och funderar på vad jag ska göra med mitt liv?..

Känner en stor saknad tillbaka till skolan. Där man hade alla sina kompisar och man hade mer rutiner på livet. Man gick upp på morgonen begav sig till skolan , sen hem plugga, sova och sedan nästa dag skolan igen. Så höll det på dag in och dag ut. Men man hade iallafall något och göra. Nu ska man fan jobba tills man blir 60 eller nått. Jobb, jobb, jobb..

Om 2 månader fyller man även 20. Då blir det att ta ett mer ansvar över sitt liv. Allt kommer kosta en jävla massa. Får ej längre köpa fritidskort, tandläkaren kommer kosta pengar även sjukhusbesök osv.. Men men det är så här det fungerar här i livet, coh det är väl bara att acceptera.


// J

I miss you so much



 

Morfar du var den bästa. Som en bästa vän fanns du alltid där för mig. Men som ett ljus i mörkret slocknade du du bara mer och mer. Den 4/6-2008 var ljuset släkt och du försvann upp till himelen. Nu står jag här ensam kvar. Saknar dig enormt. Ser upp mot skyn och tänker på dig och undrar om du ser tillbaka på mig. Du ska veta att av alla stjärnor på himelen lyser du starkast!<3






Du var mitt allt. Du var den bästa katten man nånsin kan önska sig. kommer ihåg alla stunder då vi låg och myste i min säng, hur du krafsade på min dörr då jag hade stängt den, hur du jamade för att jag skulle komma till dig och du låg alltid i sängen och väntade på att jag skulle komma hem. Du fick mig att lysa upp. bara att kolla på dig mådde jag bra. Men du blev gammal och dålig. Så en dag fick vi avliva dig för ville inte att du skulle lida. Det var en av mina värsta dagar. Sakar tiden vi hade tillsammans i 14 långa år var du bara min. <3<3






Seeeg dah


Igår blev det fest hos Kevin, med emma, rickie och Bastii. Jag och emma var nära att tatuera oss hahha ! meen bestämde oss för ett starkt NEJ.. vågade inte hihi, men sen när vi skulle dra ångrade jag mig lite.

Efter förfesten drog vi vidare ner till pingvin för Bastii, matte och dom andra skulle in på trädgårn och vi orkade inte. Rickie hade stuckit upp på ngn raggarträff vid i17 och jag hittade honom senare i en raggarbil som körde runt i stan. När jag och Emma käkat fördigt och var mätta, glada och fulla tog vi svart taxi hem för att sova..

Idag vaknade vi runt 1 tiden, gick upp för att käka frulle, men fanns dock inte mycket att välja på då mjölken var slut, smöret och det fanns inga pålägg bara lite ost. Så vi kokade ägg och käkade upp dom sista mackorna.

Sedan tog jag 5 bussen hem, umgicks lite med kusinerna innan dom drog hem, sen in till sängen och kollade på i hennes skor. Snart blir det till att sova för att imorn vakna tidigt och dra till Vänersborg till tandläkaren -.- .. Sedan får man se vad man hittar på. Alla börjar ju skolan nu och min älskade Frida är i Kalmar med hennes syster "/ .. Är såå ensamt här hemma utan henne. Men men thats life..

// J





Feeest på ingång

Jahopp, vel hit & dit.. blir det nu inte göteborg beroende på vädret. Regnar ju som bara den -.- såå  istället blir det till att dra hem till Emma på lite fest ,Fitt Göteborg varför ska de alltid regna när man väl bestämt att göra något roligt? Men hoppas på en lika trevlig kväll ändå. Med lite alkohol i kroppen mår man genast mycket bättre haha!!

Sååå nu blir det duschen och göra sig iordning så man hinner med bussen som går vid 7, för seg som jag är behöver jag minst 2 timmar på mig.

Ha en bra kväll , för det ska iallafall jag ha!

// J







Göteborg

Har precis vaknat och ska snart bege mig till bussen för att jobba. Sen blir det hem till Frida och fixa sig lite, skulle igentligen gått på bio ikväll, men biljetterna var tyvärr utsålda såå får bli att dra ner och röja i staden..hehe kankse även får med oss en styck Emma på köpet om hon vill, men det återstår och se. Imorn är det lördag så då blir det säkert till att jobba lite här hemma, stapla ved till våran nya vedbo. Försöka tjäna mer pengar. För förtillfället är jag helt pank and that sucks.

// J


JuliaKarinThorell





skolstart


Snart drar skolan igång för alla småbarn. Men för oss som tagit studenten är det dags att komma ut i verkligheten. Skaffa sig ett jobb och tjäna pengar. Kommer faktiskt sakna skolan.. När man väl går i skolan vill man bara sluta,man tycker skolan är skit och man längtar som fan efter studenten. Men sen när man väl tar studenten vill man bara tillbaka, iallafall jag. Allt går såå fort, och man ska igentligen inte längta för mycket man ska njuta av att vara barn och ta vara på tiden man har. För sen blir det jobb, jobb och åter jobb tills man blir gammal och sätts in på vårdhem hhahaa!!

// J

städning på hög nivå

Idag har jag storstädat hela huset. Dammsugit, moppat golven, bäddat sängarna, vädrat mattor & städat toaletterna. Mamma tvingade mig -.- men tjänade 300 kr såå det var det faktiskt värt. Sedan blev det 2 timmars solning och såklart ett dopp i havet med pappa. Frammåt kvällen grillade vi kyckling grillspätt det var jätte gott & mysigt.

Nu ligger jag i min säng och kollar på Harald och Kumar go to white Castle. Får bli att försöka sova om en stund, för imorn ska man upp vid nio för att åka in till banken och fixa ett sparkonto, sen bort och jobba med pappa och min bror. Städa trappor.
Sen imorn kvääll blir det Göteborg med frugan<3 för att gå på bio. Ska se en ny film som heter jag sknar dig eller nått kommer inte ihåg. Hoppas på en trevlig kväll.

// J




Göteborgskalaset

Igår blev det en jävla massa körande med bilen, sedan thia mat. Frammåt eftermiddan satt jag, Frida & bastii hemma hos Frida och drack lite innan vi drog ner till Gbg. Vi tog bussen vid 7 och var framme 8. Väl nere gick vi för att leta upp Sammy, Salstam, pottas, Sebbe m.m.. Vi kollade på en grupp som spelade musik och sedan satte vi oss i en park och drack. Helt okej kväll med en hel del fylla.

Dessvärre gick tyvärr sista bussen hem vid halv tolv så när vi skulle hem stannde vi till på macdonalds för att käka sedan fick vi as bråttom hade typ 30 min till bussen gick och vi hade en bit kvar att gå. Hela gruppen splittrades och jag gick med Matthias, Gustav och Frida, hade ingen aning om vi var tills vi tillslut kände igen oss visade det sig att vi hade gått i cirklar -.- såå då fick vi springa... Hade då typ en 10 min kvar, men jag fick tag i en taxi som vi alla hoppade in i och vi hann som tur var med bussen.

När vi kom till Uddevalla gick vi från kampenhof till Rimmnersvallen för att hämta vatten hemma hos pottas. Sedan orkade vi inte gå såå ringde taxi. Kändes väldigt onödigt eftersom det igentligen skulle ta ca 20 min att gå. Men ist fick vi betala 120kr.

HAHAHHAHAHA !! men kvällen var helt okeejjj ändåå. Hade väldigt kul. Sååå nu taggar vi Göteborg på fredag igen.

Lite bilder från kvällen:





// J

hahaha


Suttit & tjötat i skype med Bastii & PJ ett jävla bra tag nu. Assåå finns nog inga sjukare personer xD, helt övertrötta satt vi och letade massa random meningar. Trodde jag skulle skratta ihjäl mig. Här är några av dom..

Det är ingen ide' att springa, jag springer fortare kåt än vad du gör rädd.

Fan vad du är snygg när jag är full , ska vi knulla medans jag fortfarande tål att se dig?

("Vinka till dig en tjej med pekfingret) Jag visste att om jag fingrade dig nog mycket, skulle jag få dej att komma!"

Klockan är nu 02.15 och jag är inte det minsta trött :O vad är detta? vill sova men kan inte. Lägger jag mig nu kommer jag bara ligga vaken i flera timmar.. Blir nog till att titta på butterfly effect.

Imorn bär det av till Vänersborg runt 12 tiden med Frida och Bastii, bastii ska på ett möte och Frida har ju äntligen fått sitt efterlängtande körkort. Såå snäll som hon är ska hon köra honom, och jag ska följa med som sällskap. Sedan blir det tillbaka till Uddevalla, göra sig iordning för att sedan frammåt eftermiddan/kvällen dra sig ner till Göteborgskalaset och bli fulla som as..Men lovar det kommer säkert balla ur som vanligt när vi är i farten -.-

// J









<3

best friends they act like your
-therapist
-worst enemy
-your lesbian lover
-your best friend
-your mother
-your sibling
-like their freakin god or something
-but most importantly the person you love the most <3
FridaMagnusson jag älskar dig!!

never let you go <3


stan med mammsen

Idag väckte mamma mig vid klockan 9 men jag gick inte upp ur sängen förens runt 10 tiden. Runt halv tolv drog vi in till stan för att göra i lite ärenden. Först gick vi och shoppade en skjorta till mig, sedan blev det middag på museumet. Sedan drog vi till Junovägen för att lämna cv för personlig assistent, vi gick även och pratade med en person på hemtjänsten. Därefter träffade vi pappa för att lämmna hans nycklar och så tittade vi i lägenheten som ska hyras ut. Sen blev det stor handling på torp.

Nu ligger jag i min säng och slappar. Ska snart laga lite mat, blir nog toast eller ngt gott vi har i kylskåpet. Sitter även inne på skype och lyssnar när grabbarna spelar Hon.. mkt intressant menar ja hahaha eller inte -.-

// J


It's all about love

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

kankse på tiden man skriver?

Då gör man nu ett nytt försök att börja blogga. Var trots allt 5 månader sen sist jag skrev ngt.. soory my bad! Men nu ska det bli ändring på det. Kan börja med att säga att jag haft fullt upp och inte tänkt på att skriva. Såå hur ser mitt liv och mina vardagar ut nu? Joo det rullar på som det ska. Har haft en fantastisk bal med alla från Agneberg och en grym student vecka med mkt fylla.

Sedan kom sommaren och den har jag spenderat med mina underbara vänner. Jag har även hunnit med lite jobb på bibblan i stan, vart på crossVM, Liseberg, fjordfestivalen, fallens dagar och en hel del badande och solande och en massa festande. Nu till veckan är det Göteborgs kalaset så då blire nog att dra dit och kolla läget.

Pappsen har även varit i Tyskland och seglat hem våran nya segelbåt som vi köpt. En mkt fin båt,  såå nu blire till att ge sig ut till havs och segla. Mamma, pappa och jag har också köpt oss nya seglar jackor somo vi ska ha på oss hahaha.

En bild på våran segelbåt


Kul att klockan nu är 04.00 och jag kan inte sova -.- men blir väl till att krypa under täcket och försöka för imorn bär det av till staden med mamma och fixa medicin till mig och även dela ut lite cv måste ju fixa mig ett jobb nu när hösten kommer. Kan inte vara arbetslös allt för länge, pengar måste man ha för att kunna klara sig i denna hårda värld.

// J

Liseberg med frugan 16 Juli 2011






bästa dagarna i mitt liv!

BALEN 21 Maj 2011



STUDENTEN 9 Juni 2011


RSS 2.0