I like my bed but I would rather be in yours.



Skippade att följa med pappa in och städa imorse eftersom jag inte mådde något vidare bra. Gick dock miste om 300kr men vafan har pengar nu ändå så klarar mig hehe. Blev en lång promenad, skönt att komma ut i friska luften är ju så otroligt fint väder ute. Blir en lugn hemmakväll idag vila upp mig lite, så kör jag gärnet imorgon istället! ska hem till Michelle med Frida och nåra brudar och käka middag sen får vi se vad som händer, har även lovat Emma att mitt nyårslöfte ska bli att inte supa mig så jävla full varje gång jag festar.. för det går alltid bara utför.. men det tänker jag aldrig på när jag väl festar, sitter där i soffan och dricker och kör massa lekar sen pang bom så är jag för full..hahahhahaa FAIL! men får bli ändring på det nu hihiiii..

// J


you still mean everything to me, but you're not worth the fight anymore.

Blev arbetsförmedlingen klockan 2, hade lite frågor att ställa sedan gick jag till Hanna på köket och käkade mat, mycket gott. Vidare och frågade vad min tatuering skulle kosta om jag gjorde en och han sa runt 1000 lappen så det är helt okej. Drog till torp med Frida och Emma, men hittade fan ingenting -.- sedan åkte jag och Frida hem till henne och drack kaffe och käkade fruktsallad mums! Blev även bowling med Frida, Emma, Malm och Marcus men det var bara jag, Frida och Malm som spela... så klart vann jag ÖVERLÄGSET!!! hahhaa.. nu ska jag sova för mår inget vidare sen får vi se vad morgondagen har att bjuda på, sweet dreams..

// J

just keep moving forward and don't give a shit about what anybody thinks. do what you have to, for you.

Med denna låten May it Be, säger jag godnatt!!
11 årsen första filmen kom ut, jävlar vad tiden går fort..hahaa

all you have to do in life is go out with your friends, party hard, and look twice as good as the bitch standing next to you


dont promise me the moon or the stars , just promise you'll stay under them with me forever

Du är min solstrole, min ängel, du är mitt allt! Du får mig att le genom att bara finnas där eller bara genom att skicka ett konstigt sms som vi är väldigt duktiga på att göra. Glömmer aldrig lektionerna med Gunbritt hahaha. Du rycker upp mig när jag mår som dåligast och du ställer alltid upp för mig och jag kommer alltid göra detsamma för dig. Du är min bästa vän nu och föralltid glöm ALDRIG det.<3<3<3



Ont i huvdet, halsen, är snuvig, fryser.. kanske jag är förskyld? vaknade runt halv 7 imorse och låg och väntade på att någon förskola skulle ringa, men ingen ringde så jag sov vidare skönt. Skulle igentligen med min gulliga vän Frida till torp idag men orkade inte mådde inget vidare så får tat imorn istället. Ska även besöka systemet och inhandla helgens alkohol för då är det NYÅR och då blir det party med min FRIDA MAGNUSSON!..Ska snart påbörja säsong 4 på 7th heaven nu är det bara 9 säsonger kvar hahahaa..

// J


av alla stjärnor på himlen lyser du starkast *<3



7th heaven



Legat hela dagen i min säng och kollat på 7th heaven. Är redan inne på säsong 3 och har en hel del säsonger kvar, så jävla underbar serie. Handlar om en familj med 5 ungar och 2 väldigt överbeskyddande föräldrar och alla problem som uppstår hela tiden. Så jävla skön familj haha.. har även tagit lite break från mobilen och hemtelefonen, och bara tänkt på mig själv. Är jävligt skönt sometimes. Väntar på att min coola broder ska komma hem, för han har vart och köpt ett spel till playstation 2 så ska väl hänga med honom när han spelar..

// J


the best feeling is when you look at him and he is already staring


roadtripp



Annandag jul blev väl som den blev, inte det roligaste kanske men funkade, förfesten blev hemma hos Jennie, den var iallafall grym med stort G! sedan när vi skulle ut så gick jag och Hanna till någon hemma fest. Men sen drog jag därifrån smsade min kära fader och moder som kom och hämtade mig. Kärlek till dom. Kom hem och kände mig hungrig och vad hittar man inte i köket om inte en oöppnad paradis ask. Blev överlycklig så slet upp den och plockade ut 4 styckna trillingnötter som är min favorit. Fick lite utskällning dagen efter men men det var det värt hahha.. Blev till att ligga i sängen i princip hela dagen idag med min goa morgonrock och mina tofflor och glo 7:th hevaen, tills Camilla smsade runt klockan 5 och frågade vad jag skulle göra. Orkade igentligen inte göra ett piss men tänkte att det kunde vara kul och komma ut på lite äventyr så Tony, Malm och Camilla kom ut och hämtade mig så åkte vi hem till Malm drack lite och tjötade. Sedan drog vi ut och körde lite med bilen. Mer roligare än så blev det inte hahaha.. men gött att få umgås med lite vänner iallafall. Nu ska jag sova så får vi se om det blir jobb imorgon annars ska jag göra som idag inte ett skit bara glo film hihii..

// J

annandag jul = PARTY !!!



Godmorgon! ligger i min säng och orkar inte resa mig. Men måste väl snart upp och duscha och göra mig iordning, vet inte riktigt än vad som händer ikväll men lika bra att vara förberedd. Blir nog utgång iallafall men vart vet jag inte och förfesten vet jag inte heller dock vart den är hahaha ååååhh att allt ska vara så svårt -.- ... Men alkoholen är inhandlad och står i min hylla redo att drickas upp. Hohoo hoppas på en bra kväll iallafall med grymma människor..

// J 

syster <3












då var denna julafton slut..



Haft en riktigt toppen kväll med nära och kära. Vann tyvärr inget på present leken men fick jävligt bra julklappar ändå så ska inte deppa.. var ändåså värdelösa klappar i leken som en soppbok, grytlappar, tofflor, en korg, skumtomtar såå inget viktigt precis hahaha..men jävligt rolig lek då alla är as stressade för dom ska hinna få nåra paket innan klockan ringer, och bara skriker ut ''köööör'' och ''slåå ngng gång'' bästa! Nu är julafton över för detta året så nu måste man vänta ett helt år innan nästa. Imorn blir det utgång. Vet ännu inte vart det bär av men det löser sig imorn. Nu ska jag nana natten och mysa i min nya morgonrock som jag ÄLSKAR!

// J

do what makes you happy, be with who makes you smile. laugh as you breathe and love as long as you live.


feelings that came back are feelings that never went away



Vaknade upp vid 10, men gick inte upp förens 11. Käkade frulle, julskinka, gröt och kaffe. Sedan öppnade vi lite presenter, visste redan vad jag skulle få eftersom jag var med och köpte dom hahhaa.. fick bli en vinterjacka, smink, 2000kr och lite små saker som ansiktstsscrub, deodorant, balsam, ansikts kräm som tar bort smink och orenheter i ansiktet, även en kräm  som återfuktar huden och rengör. Nu är pappa ute och eldar i badtunnorna och jag å mamma ska om en stund laga lite mat. Vid 4 kommer hela släkten sedan drar dom igen vid 8 och då blire mys med mamma, pappa och brorsan. Var även och köpte massa godis med pappa igår som vi la i en jätte stor skål som vi skulle ha idag, men nu är skålen halvfull, för vi käka som galningar igår hahahhahaa fail!! Men nu ska jag duscha och fixa mig lite..byebye

// J

gott nytt jul önskar jag till er alla


god jul gott folk!



Drog med pappsen till torp i torsdags och köpte lite julklappar till mig, blev inte så mycket men lite hitta jag allt som en jacka från bikbok, en ny deodorant, balsam och några slags krämer till ansiktet. Får även i present en heldag med mammsen på torp nästa vecka då jag får köpa lite smått och gått hihi. Sedan igår var jag och pappa och städade trapphusen sedan en sväng till torp stor handla inför julafton och jag gick till systemet för att fylla på förådet inför söndagen. Nu är klockan över midnatt så nu får man väl ta och säga GOD JUL på er och hoppas ni får en grym julafton. Känns absolut inte som jul, ingen snö och det är runt 7+ grader hahahaa.. om några timmar blir det upp och öppna presenter och äta frulle. Sedan frammåt eftermiddan kommer släkten hit och då ska vi bada badtunna och käka julbord. Ska även köra present leken jihoo!! har även bestämt att någon dag nästa vecka ska jag tatuera mig, får bara se vilken dag som passar bäst. Men nu ska jag ta och sova så att tiden går lite snabbare godnatt.

// J

you can't break a broken heart



Ligger och funderar ut vad jag vill ha i julklapp, men det är verkligen svårt.. vad fan ska jag önska mej? vill ha en tatuering men det kan jag inte säga för vet redan här och nu att det kommer jag aldrig få, så får väl istället önska mig pengar hihii. Sedan vill jag även ha en vinterjacka, för det börjar verkligen bli kallt ute nu! och den jag har tycker jag inte om ''/ . Sedan vad mer? små krafs typ lite här och där olika hudbrodukter kankse? men lättare med pengar liksom så jag kan gå och köpa mina egna julklappar, skulle gått med mamma igentligen men hon jobbar ju till 7 varje kväll mycket lätt då   -.- ... men blir kankse en snabbis till torp med pappa imorn köpa julgran och kankse köpa något. Men det är ett senare problem för nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon för då blir det åter jobb. Har även världens huvudvärk känner att jag börjar bli sjuk as kul nu i juletider liksom men men det hindrar mig iallafall inte att köra utgång på söndag!!!!!!! jihoooo..

// J

always follow your dreams no matter what.

sitter hemma hos Hanna. Mår förjävligt och har världens huvudvärk "/ Har precis klätt granen blev riktigt fiiiint. Blir en lugn kväll med film skulle jag tro, jobbar klockan halv 10 imorn till 5.. ska försöka hinna med arbetsförmedlingen innan också för har möte klockan 1 och det missar jag ju eftersom jag jobbar.. och går jag inte dit blir jag kankse utskriven igen, och det är ju lite seeegt -.- hahahhaaa, nu ska Hanna ner och sola så jag får väl lägga mig en stund och sova, försöka sova bort huvudvärken.

// J


''how do you spell love?'' ''you don't spell it, you feel it''



upp om ca 6 timmar för att jobba. Kommer sova som en prinsessa inatt känner jag, för är as trött men har fortfarande huvudvärk -.- så bara jag somnar så hoppas jag det går över. Jobbar 8-4 sedan blir det att träffa Hanna en stund. På torsdag ska jag och mamma åka till torp och handla julklappar till mig jihoooo, ända gången som jag kan plocka till mig dyra grejjer som jag annars inte har råd med. Såå nu mamma dags att fylla plånpoken med pengar för detta blir ingen billig runda. HAHAHA.. Men nu ska jag iallafall nana godnatt!

stop pretending you care about me..


bakfull och förjävlig



Skönt att vara hemma och ligga i sin egna säng. I fredas var det mys hos Sanna, kollade massa film och käkade popcorn. Somnade sedan runt halv 5 tiden tror jag? hehe.. Lördagen blev det torp en snabbis sen körde Sanna hem mig och jag tog en dusch och fixade till mig. Runt halv 9 kom Sanna och hämtade mig igen och vi åkte hem till Sofia på lite förfest. Blev en lugn kväll med tjöt och dricka. Klockan 12 gick vi ner till stan för att dra till Höga C, men så ringde Emma så jag gick och sa hej till henne, medans dom andra drog upp. Var jävligt full.. gick förbi Hanna på köket och prata lite med henne och drack lite vatten. Sedan drog jag därifrån. Gick för mig själv upp till Höga C men var kö och tog sån lång tid så orkade inte stå kvar så vandrade istället ner till Chapplin och käkade kebabrulle HAHAA!!.. ganska så misslyckad kväll. Sedan vid 2 någon gång mötte jag Sanna och alla så då gick jag och Emelie vidare på någon efterfest as tråkigt men men vad ska man göra liksom... efter efterfesten drog jag, Emelie, Jeppe och Elliot hem till Jeppe och somnade dirr, då var la klockan runt 6.. FML! vaknade upp vid 1 tiden idag tog sedan bussen hem klockan 3 kände mig som en polsk hora när jag vandrade gatan ner, helt jävla sleten, bakfull som aset, klackar och söndriga tights bra Julia BRA, eller inte fyyyyy. Nu ska jag iallafall lägga mig och kolla 7:th heaven, har fortfarande ont i huvudet så det är väl ett tecken på att jag var JÄVLIGT full igår drack upp 3 liter vin. Vafan liksom? fasst Emelie tog nåra glas men ändåå. Yeye byebye

// J


life's not a video game - you can't have an extra life or try again

Ofcurse (stavning?) var ju pizza resturangen stängd, så blev spara och köpa pirog istället. Blev även lite götta att ha till kvällen, kollade på på smällen.. Nu ska Hanna strax måla mina naglar och sen sova godnatt!

// J


päser i hannas lägenhet

Känns som jag flyttat in hos Hanna, sovit här söndag-måndag, tisdag-onsdag och ska sova här inatt igen. Skööönt att vara hemifrån lite (A) hehe.. Jobbat idag på Parkens förskola mellan 10-5, gick hem till Hanna och sitter nu här ny duschad och dunkar musik. Väntar på att ungen ska komma hem från Överby. Sedan blir det till att åka bort och köpa pizza, sedan ska vi bara mysa i soffan tills det blir till att dejta kudden inför natten. Imorn börjar jag klockan 12 och ska då vara i Forshälla så Hanna ska köra dit mig och sen förhoppnings vis hämta mig. Annars får det bli bussen. SKa även hinna med torp imorgon så jag kan lämna tillbaka en tröja jag inte vill ha. Yeye ska nog ta på mig lite kläder nu och sätta mig i soffan och nörda tv:n...

// J

you know I'm only mean to you becuase I like you


boys in movies are just so much better

Första dagen idag som jag sover hemma sen i fredas. Lite gött att komma hem och få sova i sin egna säng, men gött att vara borta också. Borta bra men hemma bäst, det är väl så man säger? I helgen blev det som vanligt fest som stog på schemat. Fredas blev det Harrys med goa brudar och lördag blev det Höga C, även här med gött folk. Slutade dock inte lika bra som i fredas eftersom jag spydde hahhaa men men sånt som händer. Söndag sov jag över hos Hanna, storstädade hennes lägenhet ojoj det tog tid xD, städade verenda liten vrå. Sorterade allt i hennes badrum och jag kan lova er det var inte lite grejjer hon hade. Så nu är det bara hennes kläder som behövs tvättas och det lär ju behövas minst 15 tvättmaskiner för att få plats med alla hennes grejjor, men men kommer nog gå bra. Imorse ringde dom från Parkens förskola och frågade om jag kunde jobba men fick tyvärr tacka nej eftersom jag skulle jobba på Skansens förskola. Det roliga var att när dom ringde mig imorse runt 7 tiden fatta jag inte först att det ringde, trodde det var väckar klockan så svarade typ och la ner den igen tills jag hör röster så tar upp den igen och pratar typ i sömnen, fattade ingenting hahahhaaa.. lite pinsamt. Nu ska jag lägga mig och kolla på how to lose a guy in 10 days. Sedan blir det nattiinattii för min del, så jag orkar upp imorgon då det blir jobb 10-18.30 sååååååååååå GODNATT!!

// J

when I'm alone I think of so many things to say to you, when I have a chance to tell you, I go speechless.



Har vart riktigt mysigt att sova hos Hanna måndag-onsdag, måndags blev det mys framför tv:n med chips och dipp. och tisdagen spenderade vi med Hannas mamma & hennes väninna. Blev pizza och en hel del skratt när vi skulle lära Lola att använda en tatch (stavning?) mobil hahhahahaaaha !! idag gick Hanna och jobbade klockan 7 imorse medans jag låg kvar och nana.. gick upp någon gång runt 2 tiden, la mig och kolla tv:n sedan drog jag hem med 6 bussen. Imorn blir det jobb på Äsperöds förskola mellan 8 och 4 så ska väl strax försöka sova så jag orkar upp imorgon får nämligen ta 06.20 bussen in för att komma itid till jobbet, kul att spendera en timme inna på kampenhof -.- men men thats life. Nee godnatt på er, tjingelong..

// J

mys hos hanna

Sitter hemma hos Hanna Larsson, har köpt chips, dipp, ramlösa. Ska nu sätta oss och kolla film. Ska sova här inatt myyyyspys ska vi ha! imorgon blir det jobb på Parkens förskola klockan 08.00-16.00. Göööttt pengar rullar in som det ska, det går bra nu!!

// J

en galen helg like always

funderar på att klippa denna längden igen


jaooo lite dålig på uppdatering yeye, men har typ inte varit hemma såå får skylla på det. Blev utgång i helgen iallafall. Fredas blev det hem till malm och supa sedan ner till höga c träffade mackan och sen drog jag med honom upp till hans lillasyrra och hennes pojkvän så sov vi där. Kom upp dit runt halv 4 tiden.. och sen skulle han upp och jobba halv 7 OMG! så vaknar av att hans mobil ringer & ringer & ringer.. så mackan stack till jobbet och jag sov kvar. Tillbringade sedan hela dagen med camilla och tony, låg och kollade på tv hela dan helt döda. hahhaa.. sedan vid 7 drog jag ut till Emelie Brorsson, tog mig en dusch och gjorde mig iordning på nytt för att dra till trädgårn. Började att förfestade hos henne med Adam, Emanuel och Johan. Åkte in runt halv 11 sedan dansade vi loss och söp natten lång. Efter stängningsdags drog jag ner till chapplin och träffade David, Pontus och Malm, gick sedan vidare till Hanna Larsson på köket. Umgicks med henne och följde henne hem sedan vandrade jag runt ensam på gatorna och klockan var runt 4 xD... tills Malm ringde och undrade vart jag var så han och David kom och hämtade mig sen somnade jag dirr uppe på hans soffa.

Idag drog jag med Annie som skulle klippa sig hos Nattha. Hon klippte sig korthårig, kortare än mig :O omg den tjejjen vågar då fan allt hehe.. såå sa till henne att jag skulle joina så får se här någon dag så ryker väl mitt hår också. Nu ska jag bädda ner mig under täcket och kolla 7:th heaven pusshaj!!

// J

RSS 2.0