everything you're running away from is in your head

fyllebild från sommaren 2009, såÅå här glad kunde man vara då!


imorse var jag rejält utvilad vill jag lova sovit 14 timmar i streck, fyyy! var ute hos richard en sväng i måndags med jocke, patrik och jesper. Dom lana och jag kolla på tv hahahaa. Tisdag blev det jobb på parkens förskola sedan kom jag hem vid fem, somnade klockan sex och sov tills imorse när klockan ringde 8.. även idag blev det jobb 10-18.00 fick lära mig hur jag skulle stänga så nästa gång jag har hand om stängningen kommer jag klara det perfekt!! nu blire till att kolla 7:th heaven tills nya avsnittet av the wakling dead har laddats ner sedan blir det att dejta kudden och fundera ut vad jag ska göra imorgon om jag inte jobbar. tjingelong...

// J

don't let dreams always be dreams



då var denna helgen över, och imorn äre måndag. Världens segaste dag ever! helgen har varit helt okej, i fredas jobbade jag på forshällas förskola, fick stänga, var as nervös men det gick galant. Tog bussen in till stan och träffade David, sedan chillade vi istan hela kvällen med massa folk. Lördagen blev det till att supa. Började dricka vid 2 tiden, drog till systemet och sedan hem till Malm. Frammåt kvällen drog vi till höga C, där jag senare framåt natten blev utslängd -.- hahhahaa.. tog taxi upp till mackan och sov över där.

idag har det inte hänt ett piss, har haft as tråkigt eftersom vi inte haft någon ström hemma så har inte kunnat göra ett dugg.. ingen tv, ingen data, ingen mobil.. fyyyyyy!! men som tur är så är nu äntligen strömmen tillbaka. Är även översvämmning utomhus, hela bryggan ligger under vattnet, vid rotan är det vatten över hela åkern och inne i Uddevalla är det också en JÄVLA massa vatten.. det är kaos!!!!!!!!! nu ska jag iallafall krypa ner i min säng och kolla på the help.

// J

giving your heart to somebody, that's the scary part



nu blire bio med fina flickor tjingelong !!!

// J

I fall too fast, crash too hard, forgive too easy and care to much



8.00-16.00 jobb, sedan mötte jag upp Frida och Rasmus för att få mitt fkort, drog till torp en snabbis och jag fick köpt mig en stickad tröja från bikbok. Tog bussen hem och hann vara hemma 1 timma innan jag åkte till torp på nytt med Sanna som skulle köpa träningskläder så jag följde med som sällskap och denna gången fick jag köpt mig örhängen, en mössa och ett par söta tofflor som jag kan vandra runt med här hemma. jiihooo och godnatt!

// J


wait for the boy, that would do anything to be your everything


don't tell people you love them, if you're not there to show them what love is



trött? nej dåå inte det minsta.. absolut INTE !!! ne nu skojja jag allt, är så trött att ögonen går i kors. Somnade runt 3 inatt och så ringer Ingalill från Parkens förskola och undrar om jag kan jobba 10-17.30 klart jag inte tackar nej, så det var bara att hoppa upp ur sängen ta på sig kläder och slänga i sig lite frulle. Även imorn blir det jobb 8.00-16.00 så får lägga mig tidigt ikväll.

Onsdag blir det bio med Hanna Gustafsson och Emelie Brorsson blir att kolla breking (stavning?) down. Sedan torsdag jobb i Forshälla 12.00-16.00.. Fredag blir det jobb med pappsen eller på någon förskola sedan antingen Höga C eller fyllechaffis med Sanna. Äntligen lite jobb hahhaa känns gött! ska även jobba nästa vecka, onsdag på Parkens förskola 8.00-18.30, 10 jävla timmar med skrikande ungar runt om kring mig OMG! men nu ska jag iallfall runda av kvällen med avsnitt 6 av the walking dead sedan 7th heaven godnatt..

// J

inte mycket till sömn..



sova? vad är det? .. kan säga att denna helgen har jag verkligen inte fått sova mycket alls. I fredas blev det Höga C och Harrys med Sanna, Emelie och Frida. Jag och Sanna drog hem runt 3 tiden och var nog inte i sängs förens klockan slog halv 5. Lördagen drog vi in till Sofia runt 8 tiden och förfestade. Spelade även buzz, as kul spel men jävligt svåra frågor.. även denna dagen blev det Höga C. Var med Sanna, Sofia, Emelie, Sara, Steen, Marinius, Elin och Jon. Rickie kom och hämtade upp mig och Sanna vid halv 3 och även då somnade vi vid 5. Så idag har vi bara legat framför tv:n hela långa dagen. Kollat på typ 4-5 filmer. Sedan blev det beck och nu ligger jag i min säng och ska snart kolla på the holiday innan jag lägger mig inför natten.

// J


don't ask me what's wrong, just put your arms around me and tell me you're here



vaknade klockan 5 imorse av att mamma står och blåser håret, hon förstörde min skönhetssömn -.- hahaa. Nu är hon i Stockholm med Annica Gröning och Susanne Wennerberg, sikka göttegrisar. Sååå nu hoppas jag verkligen att hon köper något fint till mig, så snäll som jag är. Mammas favvotjej juh hihi (A). Jobbade med pappsen idag, gick faktiskt jävligt snabbt eftersom vi hjälptes åt idag. Så var hemma igen vid 2 tiden. Svängde förbi systemet på vägen hem där jag köpte lite smått och gott till Frida. Själv har man så att det räcker, tio öl och en liter vin (Y). Sedan blev det ännu ett stopp på rotan för att köpa pizza, såå nu ligger jag i min säng och är proppmätt, så därför tänker jag ta mig en liten siesta så att jag vaknar till liv.

// J

no matter how strong a girl is, she has a weak point. and sometimes, all she needs is a hug



blev en sväng in till Uddevalla idag, hade inte så mycket annat för mig såå kunde lika gärna åka in, bättre än att sitta här hemma och möggla iallafall. Blev till att dra upp där jag praktisera i 3:an brevid kyrkan. Kyrkans barntimme eller vad fan det heter? Var där med junior gruppen som är mellan 9-12 år. Träffade även Bollen som brukar vara där, så blev till att spela rundpingis. Failade som fan men men sånt som händer.. får visa vad jag går för nästa gång helt enkelt. Nu ligger jag i sängen och funderar på mogondagen. Vad händer då? först blir det iallafall till att hjälpa pappsen, sen ska jag ut till Lysekil men är även jävligt sugen på utgång också, så får la höra med Annie vad hon vill. Har varit en jävligt seeeeg vecka iallafall, nothing to do! får hoppas att jobbfronten blir lite bättre nästa vecka, annars kommer jag gå under........ FML !!!

// J

my attitude is based on how you treat me



sova, sova, sova... Gööööttmos!!! ligger nu i min säng med nybäddade lakan, tända ljus, go rökelse och en snus i min mun. Ibland är livet för underbart. Fick damsugit mitt rum idag fyfan vad gött, nu är mitt rum fräscht och fint (stavning?) hehe (A) imorn är det äntligen tordag och ännu en dag närmare helgen. Fyrakarns vad jag älskar helger!! det ända man behöver tänka på då är att ha kul. Inget jobb som väntar och man kan liksom göra precis vad man vill, ingen mamma som vakar över en.

I helgen blir det till att dra till Lysekil till min kära Annie, helan & halvan möts ännu en gång. Blir en massa mys ihop med min going och tror bestämt det blir en del skräckfilm också.

// J

dress like a nerd, act like a porn star



inget speciellt har hänt idag, jusst like always. Känner att kylan börjar komma så blir nu till att börja använda vantar, halsduk och rubbet. Önskar man var liten och kunde slänga på sig en overall, så var man varm och go och redo att ge sig ut i det kalla vädret, men nu när man är stor så äre det sista jag skulle göra.. städat huset lite grann har jag gjort, skulle igentligen behöva städa mitt rum också, inte för att det är stökit eller så, men nya lakan och en rejäl damsugning skulle inte sitta fel. Men det tar vi imorgon eller någon annan dag när jag orkar, här inne är det ju bara jag som vistas  ändå så det är lugnt.

Vad som sker imorn hmm..?? har lite olika som står på schemat. Antingen jobb, men om inte blire till att dra bort till Bokenäs förskola och lämna cv, sedan dra in till stan och äta lunch med Quyen och efter det kankse umgås med Hanna. Har dessutom bokat biljetter till Avicii i Malmö Arena den 17 februari med Amanda, Frida och Fia. Blir tågresa ner, sova på hotell och sedan åter hem den 18. TAGGAD !!

// J

we love the ones who ignore us, we ignore the ones who love us.



I fredas blev det hem till Sanna som gällde låg i sängen och tjöta och visste inte vad vi skulle göra. Tillslut runt 8 tiden bestämde vi oss för utgång. Så blev till att dra hem till Mange och dricka lite. Sedan stack jag, Sanna, Johan, Mange och Melle in till stan, drog till Höga och tillbringade sedan resten av kvällen där. Kom sedan hem igen runt 3 tiden skulle jag tro. Lördags morgonen var faktiskt första morgonen på länge som jag inte hade dåligt samvete över att jag köpt för mycket eller att jag var bakis. Sanna fick nämligen hålla mitt bankkort för annars hade det gått som det gått..

Vid 2 tiden drog jag mej hemmåt gjorde mig iordning och drog in till stan vid 4 tiden och mötte upp Frida på kampenhof för att bege oss till Göteborg och göra något jag inte hade någon aning om vad det var, det var tydligen en överrasknings grej. En present för att jag fyllt 20. Väl inne på kampenhof får jag ett kuvär och i det ligger det två biljetter till laidis night!! fyfan vad grymt det var. Skandinavium fullsatt med bara en jävla massa brudar. Minne för livet vill jag lova. Kunde inte hålla ögonen borta från Brolle, snyggare person får man ju leta efter. Älskar hans stil, hans röst och ja jag älskar helt enkelt hela honom! När detta evenemang var över tog vi bussen tillbaka till Uddevalla köpte oss goe mat och fick skjuts av David hem till Frida la oss och kolla film och somnade sedan gött tillsammans i soffan, Myspys

// J

when the power of love overcomes the love of power the world will know peace



sitter i mitt rum och väntar på att Sanna och hennes pappa ska komma och hämta mig sen blir det hem till Sanna och se vad kvällen har att erbjuda..

every girl is beautiful, it jusst takes the right guy to see it.



jobbade idag på Högås förskola det gick galant. Kul att träffa alla goa ungar igen har faktiskt saknat dom. Efter jobbet drog jag mig hemmåt, tände en brasa och kurade ner mig framför tv:n kollade på nyheterna och parlamentet. Nu ligger jag nergrävd i sängen och kollar på sjunde himlen.

Imorn blire jobb med pappa och sedan vara med min going Sanna, blir antingen myskväll eller utgång det återstår och se. Väljer vi myskväll brukar det nästan alltid sluta med att vi drar ut ändå hahhaa.. sedan på lördagen ska jag och Frida till Göteborg, vet dock inte vad vi ska göra men det vet Frida, ska bli en överraskning tydligen eftersom jag fyllt år. Såå det kommer nog bli kul, hoppas jag iallafall. Läääängtar!!

// J

in the end you'll see who's fake, who's true, and who would risk it all for you



drog mig in till stan vid 4 tiden och mötte upp Hanna gick hem till henne och hann vara där en kvart innan jag sprang ner och träffade Frida och Amanda, gick på bio och såg Svensson Svennson riktigt bra film med en jävla massa drama haha. Sedan stack jag upp till Hanna igen och vi slingade mitt hår, såå nu har jag ljusbrunt hår. Helt okej fasst ganska ovant att se sig själv i spegeln för tillfället. Kollade på efterlyst och käkade chips tills mamma kom och hämtade mig.

Imorn blir det jobb på Högås förskola klockan 09.30-17.30. Efter jobbet drar jag nog hem till Hanna, ska återigen slinga mitt hår fasst denna gången med blonda slingor. Hoppas på ett bra resultat annars får det bli till att bära mössa en tid framöver.. men nu får det bli ett avsnitt av sjunde himlen innan man dejtar kudden inför natten.

// J

falling in love is easy. but staying in love? that's the challenge



vaknade klockan 6 imorse slängde på mig lite kläder gjorde en snabb sminkning och sprang till bussen. Kom in till stationen vid 7 tiden och tog sedan tåget mot Ljungkile, hade väldigt tur då jag slapp betala för hann gå av innan dom kom och kolla biljetterna haha (Y) , blev jobb på strumpans förskola klockan 8-16.00 ett väldigt trevligt ställe dit jag gärna kommer tillbaka. Efter jobbet åkte jag till stan och träffa Hanna chillade hos henne en timme innan jag drog hem. När jag kom hem gjorde jag fruktsallad, jäääääääääääääääääääääääävligt gott kan jag lova! nu ligger jag i min älskade onepiece och kollar på världens bästa serie sjunde himlen underbart!

Imorn blir det till att antingen jobba och sedan bio med Hanna, Amanda och Frida. Eller så blir det att dra till Hanna slinga mitt hår och sedan bio. Efter bion sover jag hos min kära vän Hanna då det nog bara blir en massa mys..

// J


isn't it amazing how a person who was once just a stranger, suddenly meant the world to you?



blev till att sova till klockan slog 2 idag , sen upp och göra mej iordning för att dra in till stan ,mötte upp pottas och överlämna hans mobiltelefon, sedan drog vi till Willys och köpte snus. Sen drog jag upp till Hanna och myste lite med henne innan det blev bowling och jag kom 2:a aja bättre än sist iallafall. Tog bussen hem vid tio och när jag kom hem ser jag att det ligger en onepiece i trappan!!!!!!! fyfan vad jag är glad nu, mamma är allt för go sometimes BIG LOVE till henne.

Imorn blir det till att vakna tidigt för att ta mig ut till Ljungkile och jobba, ska bli skit kul inte jobbat på jätte länge nu och behöver pengar!, är pank jusst nu efter alla mina galna krogen rundor har fått order av Hanna att lämna mitt bankkort hemma i fortsättningen och det tycker jag låter som en bra ide annars vet jag hur det slutar, och jag vaknar alltid upp dagen efter med dåligt samvete hahahaa..

// J

drama, lies and tears. cheers to the teenage years



Godmorgon, ligger i min säng och ska snart upp och käka lite frulle för min mage kurrar som aldrig förr. Men pallar inte att resa mig -.- börjar få långtråkigt här hemma nu, eftersom det aldrig ringer nu för tiden och vill att jag ska jobba, och alla andra jobbar. Min underbara Frida jobbar all the time, såå träffar henne typ aldrig nu förtiden :/ saknar henne enormt, saknar våra stunder.

Blir till att sticka in till stan lite senare för att köpa snus och lämna tillbaka pottas mobiltelefon som jag nu har haft ett jävla bra tag hahhaa.. tror han saknar den. Sen vettefan vad som händer, blir väl att dra mig hem igen och göra ingenting men får se. Hatar att det är måndag, för dom är såååååå sega och tråkiga vill ha fredag och helg för det är mycket roligare!! på onsdag blir det förhoppningsvis bio med Frida och Amanda. Inte träffat henne på år och dar så det ska bli roligt att träffa min lille gullunge.

// J

I want to break free



ojoj vilken vecka.. började förra fredagen med utgång blev butlers och köket med min kära vän David för Rickie sprang in på Mortens där inte vi kom in och Emelie gick till Harryys.. sedan på Lördagen blev det bara chill hemma för sedan på söndagen drog jag till London. Hade en fantastisk otrolig vistelse där med moster, Ingermar, Lisa, Peo, Alice och Therese. Vandrade runt på Londons gator, käkade god mat och träffade min kära syster.

Söndagen blev det till att fira min födelsedag som var på måndagen så vi satt på Amandas bar. Jag, Amanda och hennes vänner. När klockan slog 12 sjöng dom för mig och jag fick en tårta haha.. blev ganska mycket alkohol inblandat och när baren stängde drog vi hem till Diogo och fortsatte festen där. Klockan 6 på morgonen fick det vara nog så jag och Amanda vandrade hem till henne och däckade dirr.

På måndag vaknade vi upp vid 1 tiden, gjorde oss iordning för Amanda skulle jobba så jag följde med henne. Hon jobbar nämligen på make up store i en av världens största köpcentrum så de 5 timmarna hon arbetade gick jag runt för mig själv haha fyy, menar min födelsedag och den tillbringar jag tiden för mig själv -.- blev lite shopping och sedan även en make up av syrran. Tummen upp för det. Sedan drog vi hem köpte pizza ch låg och myste tillsammans framför en film.

Tisdag blev det att umgås allihopa vi käkade orolig god mat och sedan kollade vi lite affärer sen blev det att ta farväl till syrran lite tråkigt men men träffas förhoppningsvis snart igen. Sedan åkte vi London eye, fyfan vilken upplevelse.

Onsdag blev det hemfärd och när jag kom hem runt 8 tiden på kvällen ringer Emelie och vill ha med mig till Mortens, och jag tackar inte nej till party så vi drog dit och hade en fruktansvärt kul kväll.

Torsdagen blev det bara chill låg helt döda framför tv:n hela dagen, i fredas var jag först hos Mange med David och Johan satt och drack innan vi drog in till stan. Sedan drog jag till Höga C för alla andra försvann så där stod jag själv i baren och drack cider.. träffade Emma som tur var, vi drog sedan vidare köket. Även denna kvällen var en grym kväll.

Igår blev det till att umgås med mina kusiner som är här ute på besök. Lisa sov hos mej och vi kollade film hela natten. Nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska hitta på men kommer ingen vart så blir väl till att kolla yttligare en film..

// J

RSS 2.0