dålig uppdatering..



Hahaha har gått 6 långa dagar sen jag blogga sist.. Har inte orkat och har inte haft tid helt enkelt, har ju som sagt ett liv utanför datan. Hmm vad fan har jag gjort det senaste? Joo i fredas blev det Lysekil och hem till min snutt Annie Le och Nisse. Skulle ha skräckfilms maraton så ladda ner ungefär 10 filmer men så har dom typ redan sätt hälften -.- så fick kolla på någon film som dom hade istället. Sedan på den andra filmen råka jag somna hehe (A) Lördagen köpte jag upp mina sista pengar på ett halft flak öl, hade inte råd med ett helt haha FML!! så lever nu på 30kr tills den 27 då jag får min lön. Sedan lördagkväll drog jag till Melle och spenderade sedan kvällen/natten där med goa pöjkar. Söndag drog jag till Vänersborg och sov hos moster. Albons kom även på besök så vi kollade lite film innan han drog hem igen. Sedan måndag-onsdag jobb. Var även igår hemma hos Mackan med Albons i Trollhättan och kollade film. Nu ska jag ta och göra lasange såå vi hörs, lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera pusss!

// J

the one guy you can't get, you'll always have a thing for.

Jobb, jobb, jobb allt jag gör nu förtin känns det som..Men det är la så det ska vara när man gått ut gymnasiet right? iallafall legat sedan klockan halv 7 och väntat på att säsong 8 av 7th heaven ska laddas ner och nu äntligen är den klar så ska kolla första avsnitten innan jag dejtar kudden är såå nyfiken!!(A) hehe..

// J

you are a special woman for me..

Förlåt för allt!, förlåt för mitt beteende. Ska skärpa mig, för vill verkligen inte förlora dig. Försvinner du så slits mitt hjärta i tusen bitar och det blir ett stort hål som aldrig kommer bli helt igen. Frida Linnea Magnusson, I love u more than everything! don't ever leave me!!<3



Hatar att man nu kollat färdigt på säsong 7 av 7th heaven och inte har säsong 8 nerladdat -.- 7an slutade ju så jävla spännande att jag vet inte vart jag ska ta vägen så nu måste jag skynda mig med att ladda ner säsong 8, är fan besatt av serien även fasst den är jävligt pinsam sometimes hahaa!! yeye nog om det. Hmm idag stog jobb på schemat som vanligt men blev ett kort arbetspass. Därefter tog jag bussen hem gjorde spagetti o köttfärssås och begav mig upp till sängen med smoothi, en bulle och snusen. Där har jag sedan spenderat min tisdagskväll, kul liv jag vet.. men nu ska Julia ta och få lite sömn innan jag på nytt trött som jag kommer vara ska kliva ur sängen och sticka till jobbet -.- hahaha goodnight and sweet dreams.

// J

your body is a wonderland

Fan vilket underbar väder vi har fått nu!!, vart ute typ hela dagen idag på förskolan riktigt gött vill jag lova.
Hoppas på lika bra väder imorgon. Får bli att börja använda vår jackan nu kankse, svättas ju ihjäl i vinterjackan..




innan mörkret faller


Precis kollat klart säsong 6 av 7th heaven, så imorn kan jag påbörja säsong 7 jihooo. Men nu är det dax och dejta kudden upp om 5 timmar och 45 minuter -.- .. kill me! Så säger la godnatt.

// J

livet är en fest



Ligger och dör en sväng i sängen.. mår så jävla dåligt för tillfället. Haft en awsome helg med fina vänner. I fredags blev det ut till Annie i Lysekil när jag slutat jobbet. Kom ut vid 8 satte oss och gjorde oss iordning sen började vi dricka och sedan drog vi till Sjökanten. Hade en jävla grym kväll, körde verkligen all in på krogen. Vaknade sedan upp på lördagen, besökte systemet och tog kvart i 12 bussen hem. Kom hem käkade mat och sen kom Mange och hans pappa och hämtade mig vid 5 så körde han bort oss till Richard. Satte oss i Richards stuga och så började drickandet med Rickie,Nicole,Richard,Mackan,Mange och Patrik. Drog ner till Dragsmarks byggdegård vid 7 för att fira Viking som fyllt 18. Blev en jävla grym kväll denna kvällen också. Dansade och drack tills klockan slog 5 hahahaa sen drog vi hem till Viking och jag somna som en liten prinsessa. Idag har det bara varit lugnt käkat pizza och chillat. Failade som fan förut när Mackan körde hem mig. Stannade på Rotan för han skulle köpa redbull och medans han är inne i affären känner jag att jag måste spy så öppnar bildörren, hoppar ut o gör världens pööl hahhahahaa trodde jag skulle döö..så kvällen för mig har bara varit lugn. Ska ta och sova här om en stund för imorn vankas det jobb som vanligt.

// J

what doesn't kill you make you stronger.


shopping i göttlaborg!



Blev till att åka till Näl idag med mammsen och moster. Skulle besöka neurologmottagningen.. pratade med en läkare om min epilepsi och lite smått och gott, hon undrade hur mycket jag dricker hahaha jag bara det är la lagom, kan ju inte komma och säga att jag super skalle varje helg (A), fick även intyg att jag nu kan få börja köra bil!! hihiii. Iallafall efter besöket här drog vi vidare till Göteborg. Hade en mycket trevlig dag och mamma var riktig snäll. Handlade kläder och skor till mig för över 3000kr, fick köpt mig mina converse som jag alltid velat ha med U.S.A trycket på. Men hittade dock inga mysbyxor men men fick ju en hel del annat så jag är nöjd. Kanske lite bortskämd? men är ju familjens lilla prinsessa och hon ska då faneme ha det hon förtjänar. Kom hem runt nio efter en lång dag och då tvingade jag mamma att få köra lite bil runt Sundsandvik och förvånad som jag blev sa hon okej. Gick galant, även om det kanske såg ut som jag var full eftersom jag vinglade lite från ena sidan till den andra.. fick ju inte bilen till att komma i mitten hehe(A). När jag sedan kom in prövade jag alla mina kläder, gjorde en ny ränsning i garderoben (blev en stor påse), ut med gammalt och in med nytt!!!! Imorn blir det jobb 10-18.00 och sedan ut till Lysekil för att träffa Annie och hennes pöjk, blir antagligen utgång.

// J

ett herrans underverk


godmorgon



Precis gjort mig en hamburgare som jag smaskat i mig. Ligger nu i sängen med en kopp kaffe och snus och ska ta och titta på 7th heaven.. jaoo såå ser min eftermiddag ut.

// J

I can't explain the smile that appears on my face when you talk to me.



Började morgonen med lite jobb, sedan drog jag och solade men fyfan vad arg jag blev! , för först när jag ska växla min 20lapp i automaten vid nagelstudio så får jag 16kr tillbaka vafan liksom? och sedan när jag lägger mig för att sola så är solariumet åt helvete dåligt.. Istället för att liksom ligga och svettas och känna den underbara värmen så ligger jag där kall och fryser -.- ... hahhahahhaa jävla vad sur jag blev!! så efter 20min kändes det som att jag inte fått någon färg alls utan legat där i onödan liksom men men iallafall drog hem butter, tog och käkade lite mat sedan gick jag och sov i några timmar. När jag vaknade till liv vid halv 9 käkade jag lite kvällsmat och har sen dess spenderat kvällen framför min älskade dator. Puss på det.

// J

du gamla fria nord.



Ska för en gångs skull försöka lägga mig tidigt, så jag orkar med jobbet imorgon. Börjar klockan 7 -.- skjut mej! därefter ska jag drömma mig bort till varmare ställen i ett solarium i 20min hade jag tänkt. Så tar och spottar ut snusen, dricker en klunk vatten, sätter på mig tandställningen och säger GODNATT!!

// J

even if I had a million reasons to leave. I would still look for one to stay here with you.



Jobb sedan fika på expresso hause med Frida Linnea Magnusson så såg min dag ut idag jappjapp mysigt!

// J

I believe in music the way that some people believe in fairy tales.

Låten som spelats om och om igen i mina högtalare hela dagen/kvällen medans jag legat och dött lite i sängen.


söndag nu igen..



Jävlar vad veckorna går fort, iallafall helgerna -.- jobbat hela veckan typ. Sedan sov jag hos Hanna på torsdagen, var ute på Sunningen och grillade korv med Erica riktigt mysigt sen klippte vi lite häck hos Hannas mamma och sen in till lägenheten igen. Gick ner och solade en sväng och sedan kollade vi på tv. Fredag jobbade jag sedan drog jag hem en sväng duschade och gjorde mig iordning sen in till stan och upp till Emil Sköldenborg på fest, sedan drog jag, Mackan och Sköldenborg till Höga C och sedan upp till Sköldenborg igen och sov. Lördagen blev en lugn förmiddag kollade film och käkade korv med bröd. Sen drog vi ut till Richard på fest. Fett nice! spelade ngn lek som heter 100minuter eller nått det går ut på att man ska shotta en shott varje minut i 100 minuter hahahahhahaha fyyyyyfan.. träffade iallafall massa kul folk jag inte sett på ett tag. Så det var kul. Vaknade upp imorse med 4 cigaretthål i mina strumpbyxor och ett blåmärke på höften..fail! sedan blev det pizza på rotan innan Sköldenborg och Mackan körde hem mig så nu ligger jag i min goe säng och ska vila upp mina krafter och bli till en normal människa igen.

// J

RSS 2.0