plugg

Idag har inte hänt speciellt mycket vill jag lova. Först skolan, sedan hem en sväng till Hanna med Frida. Hälsade på och spelade lite kort. Sedan tog jag fyra bussen hem. Kom hem käkade lite och satt mej och pluggade och här sitter jag fortfarande. Håller på med en uppgift i naturkunskap, men får då fan aldrig till det. Alla dessa jävla ord som teori, hypotes, resultat osv.. har ju ingen aning om vad jag ska skriva!!!

Snart kommer Hanna hem med tacopas och en stor marabo choklad till mej , fyfan vad gött! , blir till att mumsa i sig det och fortsätta plugga.. kanske kolla lite tv innan man går och lägger sig.

// J


längtaaar !!

Känns som det är så mycket som händer nu , först NewYork om 9 dagar, sen blire Barcelona i maj och förhoppningsvis Malta i juni om det inte krockar med studenten & allt. Sen har vi balen som ska genomföras och det mest efterlängtande STUDENTEN !!!  detta kommer bli såå undeerbart sista delen av skoltiden :) , men skolan är väl inte så värst kul ändå bara massa plugg. Sedan tänker jag ofta på vad fan ska jag göra efter studenten? vad händer då? .. ska man skaffa sig ett jobb?, åka ut & resa?, eller vad fan händer? Det jag funderar mäst på och som jag har i tankarna är om man ska åka över till England och jobba som au-pair i nått år. Eller kankse något voluntär arbete. Som sagt det återstår och se.

// J

hela dan varje dag

Idag blev det skolan från halv 1 till halv 2, lite segt att åka in för en timma men men vad gör man inte.. Sedan blev det iallafall hem och laga mat & plugga. Nu ligger man i soffan och kollar på tv som jag gjort mesta dels av kvällen, blev att se filmen spiderman och nu kollar ja på svenska newyork fruar. Hahaha såå jävla roligt... Ska väl snart upp och lägga mej så man orkar med morgondagen.

// J

sovstund


Ligger nu i sängen med min sötis Frida, haft en super kväll tillsammans med henne och Hanna. Kollat tv, spelat kort & ätit massa onyttit ! , när Hanna gick och la sig körde jag & Frida all in (Y) satte oss och lirade kort med en öl i handen och några glas vin. Fick en del skrattanfall och väldigt mycket kramp i magen, men det var det värt.

Klockan är nu 3 och vi tänkte sova är ju trots all en ny dag imorn då det blir ännu mer chill skulle jag tro. Bara slappa hihi. Men nu blire iallafall att sova, Frida har redan somnat den jäveln bara tänker på sig själv hela tin och inte på hur jag känner mej, ska ja få somna själv nu liksom? tänk om någon kommer in och kidnappar mej, åså sover hon aja bättre ja kidnappas än hon tänker hon säkert...såå jävla egoistisk, men gillar henne ändå<3 !!

// J

I just love my home


FAN VAD MAN SAKNAR SOMMAREN !!

Då var man själv hemma nu, för mamma & pappa har åkt till fjällen och kommer hem på fredag :), känns lite tomt men snart kommer Hanna Christensen hit och ser till mej i en vecka haha.. ikväll kommer även Frida hit så blir väl till att slappa med någon bra film, äta lite gott och spela kort. Idag har inte hänt mycket, legat och kollat på solsidan kände att jag var tvungen eftersom alla säger det är så jävla bra, and true true gillade det faktiskt riktigt mycket haha..

// J


saknar

LasVegas


MiamiBeach


LosAngeles


Hollywood


hemmakväll



Medans alla andra är ute och super och roar sig på krogen ligger jag hemma och kollar solsidan, känns ju  så bra liksom hehe..men skönt att vara hemma tycker jag faktiskt.

Idag har inte hänt alls mycket. Jag vaknade, gick till skolan, åkte till torp & handla inför veckan som kommer då mammsen & pappsen ska bort. väl hemma sprang jag en halvtimme på rullbandet, tog en lång och skön dusch, sedan blev det att kolla på spåret och nu ligger jag här i min säng och degar..

Imorn blir också en slapp dag för då kommer min frida hit. Vi ska bara götta oss och spela kort. Har köpt lite godsaker såå blir nog en riktigt mysig kväll.

Satt och lyssnade på my heart will go on förut och började verkligen stört grina, fick upp massa minnen och en stor saknad av vissa personer i mitt liv.. tårarna bara rann kändes jobbigt men på ett sätt bra att bara få ut allt liksom, så kom mamma in & bara vad gör du ? jag bara gråter? ... hahaha

// J

skolan

precis anlänt till skolan, sitter och har projektarbete kul.. sen blire BKF och sen slutar man för dagen, gött!. Efter skolan blire praktik och sen kankse Frida följer med hem och myser. Blir la också till att plugga för imorn blire prov i historia... Lilla jag har blivit en duktig flicka och pluggar förfullt hahaha nooooot !!

// J

HAKUNA MATATA


kanske på tiden att sova?

Ligger i min underbara sköna säng och kollar på sesong 1 av GLEE. Fyfan vad bra det är har liksom fastnat i det och vill inte sluta kolla.
Idag har jag inte gjort så speciellt mycket...vaknat, mått dåligt och haft en jävligt jobbig huvudvärk så fick bli att knarkat alvedon. Stannade hemma från skolan, sov till klockan var fyra sen gick ja upp stekte mej en hamburgare och så gick ja å la mej igen jihoo!! kan ju iallafall säga att jag inte är speciellt trött nu iallafall.. men måste la sova så man orkar upp till skolan imorn, gött att börja klockan 10 iallafall.

Snart är det helg iallafall skönt får ja väl säga. Mamma & pappa drar till fjällen så hanna kommer hit och bor hos mig en vecka och ser till att jag sköter mig. Tur är väl det annars skulle jag väl skolkat och legat hemma å slappat istället hahaha..

Klockan är halv 2 och jag är inte det minsta trött får bli att titta ett avsnitt till på GLEE men känner på mej att tittar jag på ett till kommer det bli ytterliggare ett till å sen ett till osv. Men men..

// J

gammalt & gott














 


. . .

Jag kan inte säga vad det egentligen är.
Jag kan bara berätta hur det känns.
Och just nu, känns det som att ha en stål kniv i min luftstrupe.
Jag kan inte andas, men jag slåss fortfarande  medan jag kan slåss.
Så länge fel känns rätt är det som jag är i luften.

Nu vet jag att vi sa saker, gjorde saker, som vi inte menar.
Och vi faller tillbaka i samma mönster, samma rutin.
Men humöret är precis lika illa som mitt, du är samma som jag.
När det gäller kärlek är du bara som förblindad.
Baby kom tillbaka! Det var inte du, baby, det var jag!
Kanske vårt förhållande inte är så galet som det verkar.
Kanske det är vad som händer när en tornado möter en vulkan.
Allt jag vet är jag älskar dig för mycket, att gå iväg ändå.
Kom in, plocka upp väskorna från trottoaren! 


balklänning ?

letar som en dåre efter någon snygg balklänning, har iallafall bestämt att den ska vara kort. Funderar på något i likhet med dom här.. men fan svååårt juh så måste sätta fart snart är ganska långt kvar men gäller att vara förberedd och inte få iordning allt i sista minuten haha..

// J




New York

17 dagar kvar.. New York here I come!!
Hoppas bara inte det blir inställt pga väderkaos..

// J








tuffa tider



sitter och kollar på tv med mammsen & pappsen, sitter även och pluggar lite. har precis gjort klart naturkunskapsläxan så nu är det bara islamprovet, "kirre" & bkf - ledarrollen kvar.. -.- suck känns som om det aldrig tar slut assåå blir galen !! men men gäller och ligga i nu sista tiden av skolan. sitter även och pratar om att skaffa en privat mattelärare åt mej såå ja ska bli bättre i matte.. har ju tyvärr IG.


// J

You'll be in my heart



Min älskade syster och jag




Syrran och jag i Paris




Saknaden är stor!!



 


Hela familjen Thorell



plugg..

Jahopp då ligger man nu i sängen & lyssnar på dansbands musik! Skulle igentligen till hanna idag, men blev icke såå, istället blev det att åka hem med frida för att plugga.. men blev en del kortspel istället, ärligt känns som det är det ända vi gör spelar kort hela tin vafan HAHA ! men nu ska ja sätta mej & plugga för imorn har vi prov i islam, redovisning om en bok vi läser "Kirre" och så ska man lämna in några svar från en film vi kollat på i naturkunskapen.. så kan ju säga att min kväll kommer bli plugg, plugg & åter plugg..

// J


fixar & trixar


Imorn blire till att fortsätta att bygga & fixa i hannas lägenhet.. yeeeah! kankse dra till torp en snabbis också och kolla om man hittar något fynd vem vet ett toaletthandtag + lås kanske är på tiden att inskaffa hos lilla hanna.

// J


RSS 2.0