helgen = fylla och nåra tusen fattigare..

 
Då var denna helg slut.. fyfan vad helgerna går snabbt igentligen. Man  längtar redan på måndag efter helgen och när den väl kommer så tar den slut på nåra sekunder känns det som. Har iallafall haft en riktig super helg med alldeles för mycket fylla haha. Slutade tidigt på fredagen och drog hem för att fixa mig lite så kom Rickie ner och hämta mig så drog vi till honom. Käkade ägg och började smått dricka. Tog bussen in till stan för att dra till Buttlers. Sen träffa vi även Albons, Bob, Bastii, Emelie m.m. Drog vidare till trädgårn för att träffa min käre pöjk Markus. Skulle in på Harrys men både Markus och Rickie kom inte in så det sket sig ju en aning..vandrade istället runt på stan och sedan gick jag och Markus och käka pingvin innan vi drog hem föratt sova. På lördagen låg vi i sängen till klockan slog 5, piss väder ute med både regn och åska -.-. Blev en sväng förbi Napoli för att smaska i oss en pizza innan Melle kom ner och vi gick till Bastii för att åter börja supa. Efter att vi varit hos Bastii gick vi till trädgårn där det beställdse in shottkannor och ölhinkar och här satt vi och drack, drack och drack..lite innan stängning drog vi ut och bagav oss till Kalles korv, sedan träffade jag Hanna Gustafsson stod och pratade ett bra tag, riktigt kul att träffa henne. Kom inte i säng förens klockan var typ 5.. idag har vi inte häller gjort så värst mycket legat i sängen, sen kom Mange in så käka vi potatis, sill, kötbullar och gräddfil sedan glass och kaffe mysigt! Nu ligger jag hemma har precis duschat och fört över pengar till mamma så är rätt så pank nu. Markus är ute och grejjar med bilen så får se om klockan inte blir för mycket drar vi kankse iväg och badar.
 
// J

give me everything

 
Underbart väder idag önskar att det fortsätter så här. Detta är riktig sommar!! jobbat hela dan och nu ligger jag i sängen och slappar lite, tänkte strax ta mig en dusch och sen får jag ser hur kvällen blir. Vill bada men frågan är hur kallt det är i vattnet, och om man vågar hoppa i ? hahaha..
 
// J

lycklig och förvånad

Imorse ringde väckarklockan halv 5 och det var daxs för jobb, fick upp min vackra Frida som var tvungen att följa med upp för att låsa ytterdörren för lill tjejjen är rädd för tjuvar.. sedan kom jag till jobbet runt kvart i 6, gjorde kaffe och satte på en film för mej och barnen så dagen började lugnt. Fick även sluta tidigare så kóm hem vid halv 3 istället för halv 4 lucky me!! tjötade lite med mammsen och sedan begav jag mig in till staden igen, skulle igentligen sola men fuck that orkade inte.. Nu ligger jag uppe hos Markus och ska la snart kolla på någon skräckfilm eller något vad annars liksom hahhaa.. byebye
 
// J

follow your heart..

 
somnade runt 4 inatt och vaknar nu, inte kunnat sova så bra inatt.. för det första så har det vart världens blåst ute, sen har det vart förjävla varmt och så har jag haft en hel del tankar i mitt huvud som inte försvinner..4 timmars sömn har jag iallafall fått. Not good, kommer gå runt som en zombie på jobbet men men får hoppas vi inte har så många barn hahaha. Nää nu ska jag ta och hoppa in i duschen sedan ringa Rickie och försöka få honom att köra mig till jobbet.
 
// J

mys söndag

 
vaknade runt 1 idag, värdelös tid men men..ringde min kära vän Frida som kom ut vid 4 tiden kollade på vi hade iallafall tur med vädret igen och mölade ostbågar i mängder haha, sen kom även Rickie ner och hälsade på. Runt 8 tiden drog vi på roadtripp till Trollhättan tänkte kolla på fyverkerierna  som skulle skjutas, men så kom regnet och vi drog hem igen vid 10 tiden.. jag som så gärna ville uppleva den ljuva stämmningen under alla dessa fina undervärk. Men får satsa på nästa år istället. Körde hem Frida och fortsatt sedan bilturen hem till mig där jag och Rickie satte på vi hade iallafall tur med vädret igen, för andra gången för han hade inte sätt början hahha..Men sen blev jag så trött att jag inte orkade kolla mer så skikade hem Rickie och tänkte snart lägga mig för att få lite sömn innan jag ska upp och arbeta så tar väl och säger godnatt.
 
// J

<3

 
I won't say i'll never hurt you. Chances are I will. I'll make misstakes. I break promises. I'll fight with you. I'll make you scream. I'll make you not to want to be with me anymore. But even so. I will always learn from my mistakes. I'll never give up on us. I'll always apologize. I'll always love you. I'm not perfect, i never will be. But also i don't want to be dishonest and promise you things that i can't keep. I'd rather show you my faults and try to make up for them. I'm sorry for everything I really am, baby I love you and hope you love me too.

I wonder if you know how much you mean to me?

I fredas var det jobb, hade öppningen så var bara att pallra sig upp klockan 5 och bege sig till förskolan. Gick från jobbet runt klockan 2, besökte systemet och sedan drog jag hem med 3 bussen. Duschade och fixade mig, sedan kom Frida och Emelie. Runt klockan 7 körde moster + familj bort hos till Rickie. Satte oss och börja dricka, efter ett tag började komma mer folk en efter en kom dom ingåendes. Kvällen var helt okej fasst den slutade tyvärr inte lika lyckligt som jag tänkt mig. Det slutade med bråk och en hel del tårar.. vaknade till liv idag runt klockan 11 bakis och trött.. åkte och käkade på rotan med Rickie, Mange, Jimmy och Alice. Sedan åkte jag hem la mig i sängen för att vila lite och somnade dirr.. sov till klockan 7 -.- gick över till moster och har sedan tillbringat kvällen där med lite tv tittande. Kände att jag behövde lite sällskap, ville inte vara själv efter allt som hände igår ''/. Nu är klockan över 1 och jag ska nog snart ta och dejta kudden, inte speciellt trött men har inget bättre för mig. Imorgon kommer frugan hit och myser med mig, hoppas på fint väder så vi kan sola och kanske ta ett dopp i havet om det inte är för kallt.
Annars får det bli poolen hehe.
 
// J

19 juli 2012

 
vaknade till liv klockan 8 imorse tog mig en dusch innan jag begav mig till jobbet. Fick skjuts av min kära moder. På vägen in så får jag ett sms av Ilir att jag inte behöver komma till jobbet förens runt 11 tiden för vi hade så lite ungar men hade som sagt redan kommit en bit på vägen så fanns inget att göra FML kunde liksom fått sova ut en timme till.. iallafall kom till jobbet vid 10 käkade lite frukost sedan satte jag mej med barnen och kollade på nalle puh. Var en riktig soft dag som alla andra då vi ändast har runt 8 ungar totalt seeegt men men what to do liksom. Kom från jobbet runt 5 tiden då jag mötte upp frugan, besökte systemet och sedan drog vi och solade gööör gött!. beställde även hem pizza från Italia så nu har vi suttit och tjockat oss ihop. Sen kom även Emma ner en sväng och hälsade på innan jag begav mig ner till stan för att åka hem till Markus<3. Imorn blire jobb som gäller börjar klockan 6 -.- omg men slutar runt 2 skulle jag tro. Blir till att dra till systemet och sedan hem fixa sig och dra vidre till Rickie med där det vankas födelsedags fest!!
 
// J

jullan är tillbaka titta, läs och njut.

 
hahhahaa nu var det fan årsen ja skrev sist.. men har typ gett upp denna skiten, har faktiskt ett liv without my computer tro det eller ej.. iallafall inte skrivit sen april alltså 3 långa månader sist jag skrev några rader på denna fantastiska blogg. Too bad men men thats life you know. Så vad har jag haft för mig dessa månader då? joo har vart utomlands, har hunnit med både Istanbul med familjen och sedan Aya Napa med frugan awsome resa vill jag lova!!!! hoppas snart det blir en resa till. Sedan har jag även skaffat pojkvän vid namn Markus Johansson. En söt liten pöjk som jag nu vart tillsammans med i 2 månader och 18 dagar<3. Håller även på att ta körkort går la sisådär men frammåt iallafall men dröjer nog ett tag till innan Jullan kommer körandes ute på vägarna. Jobbar fortfarande på Parkens förskola och nu under sommaren har jag heltidsanställning så tjänar fett med money! så får allt bli en 3dje tatuering och en resa mot varmare ställen efter sommaren. Nu ska jag strax ta och dejta kudden för att få nya krafter till en ny arbetsdag imorgon då jag ska stänga -.- sedan på fredag blir det fest hos Rickie som fyller 21år idag, ett stort grattis till honom! ska försöka ta tag i detta med bloggandet igen men kan inte lova något men vi får väl se hur det går. Bye
 
// J
 
 

RSS 2.0