river en vacker dröm



Godmorgon! , har nyss vart nere och gjort mig omelett blev as gott men lite svart när jag råka bränna skiten.. sedan städade jag klart på mitt rum, damsög och slängde bort alla kläder jag inte ska ha blev en stor hög. Precis satt på en diskmaskin och en tvätt så ligger nu i sängen med en kopp kaffe och snus och tänkte kolla på 7:th heaven var ett jävla bra tag sen jag kollade så ska la komma igång med tittandet igen så jag blir klar någon gång har ju fan typ 6 sesånger kvar. Blir en lugn dag för idag är jag ledig och känner mig lite rutten, ont i huvudet och förskyld men men det är väl smällar man får ta. Ska imorgon in på Vickevire och jobba, har bara vart där en gång så ska bli kul och få leka med barnen där inne.

// J

I'm sorry..


lalala..singing that melody!

Snyggebilden på min snutt <3


Drog en sväng till Överby idag då med min snutta, mer en 1000 kr fattigare nu, men fick köpt mig en del bra saker såsom en jeansjacka, ett par skor, sminkväska, smink, hår inpackning och lite små krafs hahahhaa..Julia = glad flicka yeeaah!

// J


why does every women think that she can change a guy?



Började dagen med en låååång jobbdag stängning på förskolan så slutade inte förens runt 6 tiden. Därefter gick jag och käkade thaimat mums vad gott. Sedan blev det en tripp till solariumet en sisådär 25min innan jag satte mig på bussen hem. Chekade facebook och sedan oscarsgalan med pappsen. Ska strax dejta kudden för imorgon vankas det jobb igen. Slutar klockan 2 imorgon och då blir det Överby med Hannizen för att shoppa kläder, nu när äntligen min lön kommit! puss på det tjingtjong..

// J


söndag idag då



Ligger nergrävd i min säng och vilar upp mig efter helgens bravader ska strax lägga mig och sova för imorn blir det jobb. Ska stänga så slutar runt halv 7 skulle jag tro. Sedan blir det solning med Hanna. I fredas var jag på det nya harrys Sliver, riktigt grymt hade dom gjort det. Blev en lyckad kväll med goe folket som bestod av Frida, Jennie, Sofia, Frida, Emeleie, Matthias och Robin. Dock gick ju brandlarmet så alla fick utrymma  -.- hahaha men men led inte av det satt nere vid toaletterna med Emmelie Karlsson och Frida Magnusson, så blev kvar med vakterna där nere. Sedan blev det donken och sen sova hos Frida. På lördagen drog jag med Albons och Mackan ut till Crille på fest. Träffade lite nytt folk as goa töser som jag satt och tjötade med natten lång. Fick i mig nästa en hel vodkaflaska och en öl, jullan var på hugget jaoo. Sedan körde Sköldenborg in mig, mackan, Ekis och Albons till staden, drog till donken käkade nattemat och sedan släppte han av mig och Mackan hos mackan sov i ca 2 timmar innan han skulle upp och jobba så då körde han mig till Hanna. Smög in till lill tjejen klockan 6 på morgonen och la mig och sov. Sedan idag har vi bara softat framför tv:n hela dagen tills jag drog hem med 5 bussen. Städade lite på mitt rum, lagade mat och sedan har jag bara legat framför datan hela kvällen höhö.. 1h & 30 min kvar tills jag får min lön jihoo glad flicka!!!!! pussen & kramen godnatt.

// J

pengar rullar in som det ska, det går bra nu!



Kul att man kommer till jobbet imorse så är dörren låst.. min första tanke var vafan är det här? skulle vi någonstans idag? hahahhaa fick knacka på dörren så kom städerskan och öppna. Gick in till Vickevire där Ann-mari sa att både Lise-lott och Inga-lill var sjuka så jag var själv på min avdelning. Hahaha FML! så här kan dom ju bara inte göra vafan, lämna en vikarie med en jävla massa ungar.. men vi löste det med att jag fick vara med på Vickevire istället för hade bara 8 ungar och dom hade 5. Ville att jag skulle jobba imorgon klockan 7-5 omg 10 timmar panik? men Lise-lott skulle komma imorn så behöver bara jobba 8-5 men ändå 9 timmar.. blir en lång dag. Iallafall kom hem vid halv 6 käkade och la mig i soffan och kolla tv där har jag sedan spenderat min kväll framför Sos larm - på liv och död, gränstullen Australien och sedan top model Sverige. Nu ska jag strax sova för imorgon får jag ta 06.20 bussen in pallar inte men blir fett rik sen alltså miljonär nästa? hahhahhaaha pusss

// J

fylla och skit



Assoo kan man verkligen vara så här trött som jag är nu? inte vart mkt sömn i helgen.. Mamö var kaos men hade ändå jävligt sköjj! Började lugnt med middag på en asiatisk resturang där vi käka buff'e. Sedan gick jag och Frida och kollade lite affärer. Köpte lite smink och ett par jeans shorts. Därefter gick vi till systemet för jag skulle köpa lite sprit men fick inte köpa då mitt leg gått ut för ett år sen men kan ju alltid handla här hemma ( jävla Malmö ) hehe, men men som tur var hade vi redan så vi klarade oss ändå. Satte oss i Bastiis och Pjs rum och började dricka. Drog ut till stan och sedan var kaoset igång..behöver inte gå in på detaljer men natten slutade iallafall med att alla grinar, bråkar, åker polisbil, nästan hamnar i fyllecell osv..sedaan drog Bastii och Pj hem till Uddevalla igen klockan 4 på morgonen hhhahahhaahaa OMG! Jag och Frida tog iallafall tåget tillbaka på lördagen kom hem till Uddevalla runt 7 tiden då drog jag hem till Emelie började dricka sedan blev det Höga C, och sedan drog jag upp till Mackans pappas lägenhet där jag satt å tjöta med Mackan, Christoffer och Andreas tills klockan var någon gång runt 5 hahhahaa galen helg massa fylla och skit. såå nu ska jag bara ta det lugnt kolla lite film sen sova blir jobb imorn och hela veckan frammåt money money yeeeah!

// J

malmö here we come !!



Äntligen har jag packat klart. Tog sin lilla tid men men.. det är alltid samma visa slänger ut hela garderoben men hittar ingenting, prövar typ allt jag har hahaha. Men tillslut hitta jag det jag skulle ha. Fick bli en grön klänning, svarta strumpbyxor och en svart kavaj. Sedan har jag även med mig party kläder och det jag ska åka hem i på lördag. Nu ligger jag i min säng och ska snart sova. Upp halv 8 imorgon göra mig iordning, käka frulle osv. Sedan kör pappa in mig till centralen där jag möter upp Pj, Bastii och Frida, tar tåget som går 09.07 och kommer fram i Malmö runt 2. Tar och sätter oss på någon bar och tar en öl innan vi chekar in på hotellet. Kikar i affärer och besöker systemet, sedan får vi göra oss i ordning för att göra Malmös gator osäkra. Kommer bli gryyymt !!! Synd att Avicii blev inställt bara, men får återvända på nytt till Malmö den 16 maj och rocka fett. Men nu ska jag iallafall ta och sova och ladda batterierna inför imorgon såå tat lugnt här hemma så ses vi återigen på lördag kväll. Då jag antagligen kommer vara bakis och trött men vafan lördag kväll kör vi all in på nytt!! hahahaa fml..

// J

the hardest thing you can do is look back and see what the person you love has done to you



Gött och vara ledig idag vill jag lova. Äntligen få sooova ut så jävla länge man vill. Somnade rätt så sent igår efter att ha varit hos Mange med Mackan och Rickie. Kollade på fast and the (fureus) stavning?? och sedan Jägaren alltså den första filmen från 1996. Kom inte hem förens runt 3 tiden hahahaa.. Vaknade klockan 1 idag gick upp lagade lite mat sedan drog jag in till stan träffade Hanna och gick och solade. Såå nu ser jag ut som en tomat i facet. Precis kollat klart top model Sverige och Hanna ligger i sänge och kollar paradise hotel, Ikväll blir det lugnt, lite film och så skulle jag tro. Är även ledig imorgon och det är Hanna också så funderar på om vi ska ta bilen till överby och spana i lite affärer.

// J

treat me like a joke and I'll leave you like it's funny.

Då var måndagens jobb avklarat. Gött att börja veckan med ett 5 timmars pass. Kan lugnt säga att det märks att det är måndag på förskolan så full av energi å stohej av ungarna. Tog en sväng om biblioteket och lämnade tillbaka en bok som jag var försenad med OMG! fattar inte ens varför jag lånar böcker dom ligger bara hemma på bordet utan att jag ens öppnar dom... såå typsikt mig, känner mig duktig som lånar men men pallar inte läsa(A) bra jobbat. Nu sitter jag uppe i Hannas lägenhet och väntar på att Hanna ska komma hem från Erica. Såå får väl sysselsätta mig med att kolla facebook så länge pusshej!

// J

fuck you and your lies



Jävla rutten lördag hahaha.. Skulle umgås med lite folk men så blev det missförstånd, och jag fattade inte vad som hände och lille Markus svarade aldrig på sms, så satt här hemma i min ensamhet och typ halv sov. Idag drog jag med Rickie in till torp handlade massa mat och godis sedan hyrde vi film, fick bli åsa nisse, jägaren 2 och flykten från .....? kommer inte ihåg namnet men var någon ö i Norge. Den var faktiskt riktigt bra var en sann historia så det var ett plus tycker om när det är verklighetsbaserade filmer. Sedan körde Rickie hem mig, på vägen krocka vi nästa med en uggla hahahaa usch blev livrädd. Nu ska jag iallafall försöka sova för imorgon vankas jobb och sedan ska jag sola och dra mig till tandläkaren får hoppas jag inte har några hål bara hhahaa sedan kankse middag på Harrys och bio med Hanna.

// J

saying goodbye is the most painful way of solving a problem

Grattis på födelsedagen. Mamma-11/2 & Pappa-12/2 älskar er! <3


hade en riktigt mysig kväll med frugan i fredas, men så fick hon besked om att hon skulle jobba halv 12 på lördan så hon fick ta 9 bussen hem från mej, lite tråkigt.. men när hon dratt fick det för min del bli till att supa. Så jag slängde av mig min onepiece, sminkade mig och bytte kläder. Sedan kom Mackan, Mange, David och Sköldenborg och hämtade upp mig. Drog ut till Granhogen en stund och sedan vidare in till köket. Blev drinkar för hela slanten. Sen körde Sköldenborg hem oss till David och jag somnade rätt so snabbt. Idag vaknade jag också kom pappa och hämtade mig tog en dusch och bytte kläder sedan begav vi oss till ett slott som ligger mot lilla Edet tror det heter Skogaholms slott ? blev afternoon tee med hela tjocka släkten. Firade nämligen mamma som fyller år idag och imorgon fyller min kära pappa år. Massor av kärlek till dom! pusss

// J


lär dig livets stora gåta ''älska glömma & förlåta''



Vaknade här för en liten stund sedan. Trodde jag skulle med pappa och städa trapphusen men tydligen inte. Jag sov så gott att han inte ville väcka mig hihiiii snäll pappa. Ska om en liten stund bege mig in till staden och sola med Frida sedan blire torp och sedan hem till mig och mysa. Är nu en vecka kvar tills jag drar till Malmö med fint fint folk. Kommer bli sååååå jävla kul!! får bara hoppas att det inte ballar ur som det brukar göra när jag och Frida är i farten hahahaa.. men det tror jag inte. Nu ska jag iallafall ta en dusch, raka bena och sticka till bussen byebye

// J

''don't make her wait for you just because you know she will''

Slutade jobbet vid halv 7 så kom Frida bort hjälpte mig att städa och stänga. Vi tog bussen in till centrum och gick och fikade mysigt. Sedan drog jag hem med bussen, sorterade lite papper och sedan kollade på en ny serie som börjat som heter the river. Den var hyffsat bra så får väl börja följa den. Går på torsdagar på 5:an klockan 21.55. Sedan fortsatte kvällen med criminal minds. Ska strax lägga mig och sova, blir antagligen till att hjälpa pappa i lägenheterna imorgon städa lite trappor. Sedan frammåt dagen blir det nog torp med Frida kolla present till mamma som fyller på lördag och pappa som fyller på söndag. Men vad fan ska man köpa? hahahaha har sån dålig fantasi och dom har ju typ redan allt -.- .. men men det löser sig imorgon. Efter torp ska Frida med mig hem, hon har tydligen fått försig att låna kläder av mej. Dock har jag inga men men får la se vad kvinnan hittar hahaha.

Goodnight boys and girls!!
Love  // J

en helt okej onsdag



Fick bli en sväng till Ikea idag med Hanna, hennes mamma och Marita. Köpte mej några ljus och en fårfäll som jag ska ha i sängen as mysig. Sedan drog vi till Göteborgs kexfabrik, men blev jävligt besviken trodde det skulle vara as stort, men så är det en pytte affär hahahahaa.. -.- Kom hem runt 6 tiden och då mötte jag upp Emma och drog hem till henne. Mamma och pappa var bjudna på middag till hennes föräldrar så tänkte jag också kunde följa med. Blev spagetti och köttfärsås och sedan massa glass mums! låg i Emmas rum tjötade och kollade på sex in the city <3. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, blir jobb imorgon 10-18.00 sedan kanske sola.

// J

find someone who will change your life, not just your relationship status.



Lever livet i Hannas lägenhet. Jobbade till 4 idag inte kul och gå upp klockan halv 6 imorse vill jag lova. Kände mig som en zombi på väg till jobbet hahaa. Var så lugnt och skönt på jobbet idag att jag kunde ligga i soffan med lille Joel och mysa en stund hehe. Lekte även jage med alla barnen ute så alla var svettiga som as när vi kom in igen, jag är grym på att underhålla ungar!! hihiiii. Efter jobbet tog jag en sväng till torp med mammsen och fick mig ett par nya skor yeeeeeah! sedan in på möte om att vara vikarie sedan en liten solstund men nu fyfan vad röd jag är på tuttarna förjävligt kliar och gör as ont -.- .. sedan beställde vi hem lasagne och bara legat och chillat i soffan. Nu är jag så jävla trött att jag kan somna baam boom dirr! hahahhahahaaa så säger härmed godnatt gott folk PussPuuss..

// J

It's scary to think that one day, all this will eventually end.

Skulle jobbat till 2 idag, men istället fick jag jobba till halv 5. Så det var bara att kämpa vidare, får ju gött med pengar så ska inte klaga är bara glad. Hade snö krig med barnen utomhus idag så såg ut som en snögubbe när jag gick in. Så fort jag fick snö på mig skrattade alla, men när någon av barnen fick snö på sig stor lipa dom -.- hahahhaaa.. innan jag fick gå hade jag även brottning inne i lekhallen slutade med att lilla jag låg på golvet med 5 ungar över mig som slog mig med kuddar och hoppade på min mage ajaj..sa till dom att vi skulle ta paus och att jag var död. Men då fick jag som svar tillbaka att det var paus när jag dog på riktigt, jag bara vafan? När jag äntligen fick sluta begav jag mig till solariumet solade sisådär 25 minuter och har nu bränt tuttarna äär as röd och det kliar konstant -.- fml. Tog en sväng upp till Hanna och hälsade på. Hoppade på 8 bussen hem och fick ett oväntat samtal av en person som jag absolut aldrig kunnat gissa på skulle ringa, blev as förvånad. Dock var personen full så vi får la se om det ringer imorgon igen när denne person är nykter hahahahaa.. men nu ska jag ta och sova eftersom jag ska upp om ca 5 timmar -.- blir jobb 8-4 sedan möte klockan 6. Efter mötet ska jag sola med Hanna och sen spendera natten i hennes lya. Så får säga godnatt nu och jag önskar mig själv lycka till att kliva upp ur en varm säng 5 på morgonen när det är svinit kallt ute hhahahaaa ibland måste man bara älska sitt liv..

// J

looking at you and knowing that I can't touch you, it's hurting me..

mina små goingar massor av kärlek till er! <3


Dags att dejta kudden för natten nudåå. Min äckliga huvudvärk har äntligen försvunnit så känner att jag kommer sova som en prinsessa inatt, Lucky me yeeeah! Imorn är det jobb som står på schemat 09.00-14.00 gött att börja veckan med en kort dag. Efter jobbet ska jag sola en sväng med min vän Frida Magnusson. Awsome! sen blir det förmodligen till att dra hem eller kanske titta förbi en sväng på torp. Men nu ska jag iallafall släcka lampan och bädda ner mig ordentligt under täcket. Good night people..

// J


sometimes, two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together.



Bakis så in i helvete.. ligger i min säng och huvudet bara bultar usch usch! I fredas blev det som sagt jobb och sedan solade jag och Frida super göttt. Runt halv 8 kom Rickie in så åkte vi och bowla grymt! såå klart vann ju jag hahahhahaa.. Efter bowlingen körde vi hem Frida sen åkte jag och Rickie hem till mig. La oss och kollade på tv och jag elda och gjorde chokladbollar till Rickie men när jag ska bjuda honom så har den tönten somnat -.- hahahhaa. Vid 12 tror jag klockan var så tog vi bilen till Trollhättan för att hämta upp Patrik, Jeppe och Tobias. Kom inte hem förens runt halv 4 trött som aset la jag mig och somnade direkt. Sedan igår lördag vaknade jag runt 1 gick upp och gjorde lasagne (stavning) ?? , as god blev den stolt över mig själv, en riktig mästerkock är jag!! tog bussen in till stan vid 6 och mötte upp Emelie begav oss till Anton Billskog och förfestade lite innan Höga C träffade sedan upp Sofia, Steen och Marinius som vi tog sällskap med ner. Träffade även Malin as kul inte sett henne på år och dar så satt och tjötade med henne en stund.. lite innan stängningsdags gick jag ut och köpte snus sedan skulle jag till donken men var så jävla pissignödig så sprang bort och satte mig bakom en bil fyyyy, sedan när jag går tillbaka halkar jag och nu har jag värsta blåmärket på benet -.- ajajajajajaaj. Begav mig till donken handlade mat till en hel armee gick upp till Joakim, Hampus och Richard men då vill dom inte ha maten för den var kall åååhhhh dessa grabbar! sedan när alla ska sova får jag värsta skrattanfall och ligger och skrattar as mycket, tror dom hatade mig vid det tillfället hihiii.. Sedan idag blev det bara lugnt tog bussen hem klockan 3 käkade lite mat och nu ska jag kolla film och hoppas att min huvudvärk går över...

// J

(a)


I sometimes wonder why I even bother



Strax sova.. Hanna ligger redan brevid mig och har somnat. Torktummlaren är klar och piper som fan men orkar inte gå ner och stänga av den -.- får istället somna fort så jag slipper höra skiten hahahhaa. Imorgon blir det jobb till halv 7 ska nämligen stänga, hoppas på en del ungar i slutet för är lite segt att sitta 1 timme med bara en unge, men det brukar gå bra. Sedan ska jag sola med Frida, men då blire solskyddsfaktor som gäller i ansiktet hahahhahahaa.. sen får vi se vad som händer. Fick även hem mitt bankkort på posten idag så nu kan jag börja shoppa!!!!! lycklig tjej. Men nu ska jag försöka somna så jag orkar upp imorgon, får även hoppas det inte är snökaos för sånt orkar jag inte med "/ pusss

// J

träning



Då ska jag och Hanna nu bege oss upp i garaget och träna en timme blir även att kolla på djävulen bär prada medans vi tränar och svettas awsome!! efter hårdträningen blir det att slå oss ner i soffan och kolla på film och käka glass. Helt okej onsdagskväll.

// J

RSS 2.0