en jävla lång uppsats..


yeye, vet att jag varit dålig att uppdatera nu, men har knappt varit hemma denna veckan, och när jag har så har jag inte riktigt hunnit eller tänkt på saken. Men men skriver iallafall nu. Veckan har varit ganska lugn men ändå helt crazy. Alt började i torsdags när det blev Lipz för att fira Filip Cederholm. Satt och förfestade hema hos Hanna med hon och Quyen. Sedan kom även sebbe, pottas, zunken och någon till, minns inte vad han hette. Vi tog 20.50 bussen till Trollhättan. Drog in på Lipz och satte oss och drack, sedan blev det en jävla massa dansande och en jävla massa dricka + fylla. Tror inte en ända jävel var nykter av oss. Jag köpte in en flaska vin, som dock ingen tyckte om sååå det var ju jävligt onödigt. Sedan blev det några mer drinkar också några till.. slutade med att jag och pottas satt och shotta i mängder, söp honom verkligen under bordet hahahhahaa..

Våran skjuts hem som jag beställt kom vid 2 tiden, men då splittrades alla, så det var bara jag och Hanna som skulle med i bilen. Hade liksom sagt till Rickie och David att komma in för vi var 8 pers men så blev vi bara 2 -.- moget! så blev så jävla sur att jag slängde mobilen i marken, den är ju inte så jävla vacker nu men what to do? stackars Rickie åkte i onödan åså skulle han upp tidigt och jobba. Kom hem till Hanna vid 3-halv 4 tiden och somnade dirr.

På fredagen vaknade jag av att pappa ringde, så följde med honom och jobbade, bakis som aset men men, sedan kom vi hem vid 7 tiden och då blev det fort att duscha för att dra till Rickie. Drack och sedan drog vi in till Uddevalla. Hängde på kampenhof en stund och sedan upp till Mårtens men där kom vi inte in så Rickie gick in själv, Emelie drog till Harrys och jag och David gick till buttlers, runt 1 tiden fortsatte vi bort till köket, där jag träffade Hanna. Sedan blev det bussen hem klocan 2, då jag märker att mitt fritidskort är borta VAFAN?! ingen susning vart det är..

Idag har jag inte gjort ett skit bara legat i sängen och sovit helt död i kroppen. Kollade även hur mycket pengar jag gjort slut på och fick en skock när det var över 2000 spänn..kul, kul liv.

Nu ska jag även packa för att imorn bitti gå upp klockan 6 och åka till Norge med moster, Ingemar och Lisa för att flyga till London jiiihooo! träffa syrran och chilla tills på onsdag. Fyller även år på måndag så nu jävlar..

nefyfan nu orkar jag inte skriva mer.. såå hade så bra här hemma i Sverige för det ska iallafall jag ha i London, Pusspusss

// J

remember who you really are



Idag har varit en seeeg dag. Inte gjort ett piss, bara legat i sängen. Åkte in till stan vid 3 tiden och gick och hälsade på Hanna på köket, sedan drog vi upp till henne, så kom Erica hit och nu bakar dom bröd. Konstiga människor hahaha. Snart blir det till att dra hem och bara chilla ännu mer blir nog att kolla på en film eller två!

// J


jobb & bowling


Först blev det jobb mellan 8-12, sedan ner till stan och träffade upp Richard sen träffa vi Joakim och Robin. Tog oss en kaffe på expresso haus och sedan gick vi och bowlade och så klart vann jag. Tre killar och jag, såå är lite stolt över mig själv hihi. Därefter blev det käk på donken. Sedan hem till Richard, där han och Joakim spelade fifa och jag kollade tv. Det var som vanligt där ute i lillstugan hahahhahaa. Sedan kom pappsen och hämtade mig och nu liggar jag i min mysiga säng och ska snart dejta kudden inför natten..

Får hoppas att någon förskola ringer imorn så man kan få jobba lite. Blev så jävla sur förut då dom ringde från Högås förskola och frågade om jag kunde jobba nästa tisdag och onsdag men så ska jag till London då, men men får hoppas dom ringer igen. Sedan blev jag ännu surare, för min mobil dog och då hade någon ringt mig med ett nummer jag inte kände igen så jag skikade sms och frågade vem? åså fick jag ett svar att det var från förskolan ute i Ljungkile som undra om jag kunde jobba imorn, men nu hade dom redan fixat en annan -.- FML!! men men får bara hoppas att även dom ringer igen. Allt jag kan göra liksom.. men lite irriterande är det faneme.

// J

fuck feelings, be a bitch



Fredag.
Blev först jobb i Forshälla på en förskola. Dom ringde liksom halv 8 & ville ha dit mig till halv 9 OMG! men de var bara att springa in till mamma som körde ut mig. När jag slutat mötte jag upp Quyen i Uddevalla och så tog vi bussen mot Lidköping. Här blev det födelsedagsfest för Quyens pojkvän. Först förfest och därefter krogen. Kan säga att det är tur man inte bor i Lidköping så som jag dansa och skämde ut mig. Sedan somnade vi någon gång runt  3 tiden skulle jag tro.

Lördag.
Vaknade någon gång runt ett hemma hos Erik. La oss och kollada på tv hela dagen. Var så jävla seeega! Runt halv 6 tiden drog vi till Vänersborg, där Erik och Quyen släppte av mig hos min moster, skulle nämligen passa mina kusiner. Sedan drog dom vidare mot Lysekil.
Hemma hos kusinerna käkade vi först pizza, sen gjorde vi popcorn och smälte choklad som vi doppade popcorna i. Riktigt gott faktiskt. Sedan spelade vi kort, kollade tv och spelade Alfapet. De minsta barnen somnade runt halv 11. Sedan somna Lisa, och Alice åkte hemm runt 2 tiden. Då var det bara jag vaken. Själv somnade jag runt 3.

Söndag
Idag vaknade jag av att alla ungarna springer in och ut ur rummet, sedan lägger dom en pappersbit i min nacke, jag tar papperet och lägger brevid mig. Sedan kommer dom in och visar vad som ligger i papperet, och så klart är det ju en spindel!!! assåå dessa barn bara älskar att plåga mig. Gick upp käkade frukost och sedan hjälpte jag Ingemar att lyfta alla utemöbler in i bilen som vi körde bort till Quality hotell. När det var klart åkte vi tillbaka och grillade korv. Jag tog bussen från Trollhättan där jag även träffade Annie som vart i Vara hos Albin. Kom hem och nu ska jag snart sova för ska upp vid halv 6 imorn för att åka in och jobba på Äsperöds förskola. FML!!

Sååååå får säga godnatt nu och försöka sova..

// J

nothing to do



arbetsförmedlingen + mys med frugan



Imorse blev det att dra till arbetsförmedlingen, sedan drog jag och Frida upp till Agneberg och träffade våra gamla lärare. Kände mysko att gå runt på skolan, man saknar den faktiskt ibland. Sedan drog vi till expresso house, köpte mig en kaffe latte. Fyfan vad gott det förtjänade jag verkligen. Efter vår lilla "fika stund" = tog take away och gick till bilen. Åkte upp och lämna cv på ankarets förskola. Nu ligger man och chillar vid tv:n ska snart dra mig hemmåt för Frida ska jobba.. pusss

// J

every day is a new opportunity to make someone happy




Fuck my life liksom. Gick upp klockan 2 idag. Helt jävla seeeeg, somnade inte förens runt tre inatt. Sedan lagade jag mat & städade lite i huset. Framåt kvällen kom min sockersöta Sanna hit och kollade film tillsammans med mig. Vi såg beastly, tredje gången jag ser den nu xD , såååå jävla bra, älskar den! Sedan runt 9 drog hon hem eftersom hon ska upp vid halv 6 imorn bitti och jobba. Stackars flicka! själv ska man upp vid halv 8 för att åka med mammsen in till Uddevalla city, lämna cv på en förskola och sedan dra till arbetsförmedlingen på något möte. Efteråt blire till att träffa min fru Frida, var så längesen jag såg min lilla prinsessa nu.

På fredag ska man tydligen med till Lidköping med Quyen & Annie för att fira Quyens pojkvän. Kommer bli en grym natt!! trion kör sitt race one more time. Jag har lovat att inte spy, och Quyen har lovat att hon inte ska stuka foten.. HAHA får hoppas på det bästa nu då. Åker hem på lördagen och direkt till Vänersborg för att passa kusinerna. Helgen är helt enkelt fullbokad.

Yeye tillbaka till filmen nu..

// J



the walking dead



Dagen började med att Sanna Turesson kom hit på besök. Satt och snackade ett tag innan vi begav oss till torp, hon skulle tydligen handla något kort till en nyfödd pojke. Själv köpte jag snus och godis. Sedan drog jag hem och kollade på film, och Sanna drog hem till sig för att gå ut på långpromenad med hennes pappa. Har även laddat ner avsnitt 1 av the walking dead säsong 2. Har verkligen längtat på att den ska komma ut, ÄNTLIGEN!!!

Till helgen ska jag till Vänersborg för att passa mina kusiner, Paula och Ingemar ska på 50års kalas, tror dock inte det blir så jobbigt eftersom dom bara sitter och nördar super mario på deras ds hahhaa , dom är allt för söta de små liven.
BIG LOVE! <3 men nu ska jag  lägga mig och kolla på första avsnittet, sååååååå spännande..

// J

You should always follow your dreams, never stop fighting. Remember that no one has control over you. Do what you want and do it now, tomorrow may be too late!



grym helg!



I love yaa girls! <3


Mina flickor!


1+1+1= 3 snygga tjejjor!


En styck Emelie & Snus i mitt <3


Helan & halvan now and forever, BIG LOVE! <3


Ska berätta lite om helgens bravader

Fredag
Blev det en tripp ut till Lysekil hem till Annie. Gick till konsum och handlade massa godis sedan hem och kolla en jävla massa film. Annie somnade runt sex tiden och jag runt 8 hahhaa.. Sedan somna jag dirr.

Lördag
vaknar av att Annie väcker mig, tror att klockan är typ 9 men icke sa nicke då e klockan halv 1 och tydligen måste jag skynda mig för vi skulle ta en buss in till torp så hade 10 min på mig, jag bara what a fuck! väl inne på torp blev det till att gå till systemet och inhandla dricka inför kvällen.

Sen kom Emelie och vi drog tillbaka till Lysekil gjorde oss iordning, drack lite och sedan blev det att ta bussen in till Trollhättan för att gå på någon nyöppnad club som hette club1903, men på bussen träffa vi en kille som jobbar som blackjack dealer inne på Lipz som skulle fixa in oss för det var 20års gräns.

Inne på Lipz hade vi as kul, spelade blackjack, dansade och jag drack en jävla massa drinkar. Jag blir sist ut från Lipz för jag står kvar i baren själv när alla dratt körde en tävling med bartendern, skulle träffa en krona i en skål och missa jag skulle han få den, så klart missar jag ju -.- såå jag kör igen och träffar, såå fick tillbaka min tia , åså säger jag att han kan få tian om jag får en shot, och det fick jag!! hahhaa.. så för mig slutade inte kvällen så bra kan jag ju säga.. Kommer till Uddevalla runt 3 tiden drar hem till Emelie och däckar dirr.

Söndag
Vaknar upp vid 12 tiden. Sen drog jag och Annie till Lysekil vid 1 tiden trötta och jag var bakis så vi lägger oss i sängen och kollar film och käkar nybakade bullar tills jag drog hem klockan 9 och nu ligger jag i sängen med en coca cola och en snus. Kan lungt säga att jag har haft en fantastisk och helt jävla galen helg.

// J


a true friend is the one who can look at you with the biggest smile on your face and still know something wrong.




Sitter nu hemma, precis packat och gjort mig klar, och sitter nu och väntar på att Annie ska höra av sig så att vi kan ta bussen ut till henne. Var tydligen imorn som vi skulle ut på äventyr såå ikväll blir det nog bara myskväll vad jag vet iallafall..
Massa skräck och goodis får det isåfall bli!

// J

storstädning



Storstädning på G jappjappM.. såå tråkigt!!! mamma bara klagar hela tin -.-

-du har glömt här.
-ta lite mer där.
-ta en trasa & gör mer nogrant. osv..

Ja bara palla, pedantisk är hon precis som pappa -.- yeye ska snart packa också inför kvällens äventyr. Men nu ska jag fortsätta städa så jag blir klar någon gång, lär ju ta nåra timmar... HELVETES SKIT!

// J

The most beautiful discovery that true friends can make is that they can grow separately without growing apart.



Idag åkte jag med pappa och städade trappor i våra hyreshus tog ett par timmar så kom inte hem förens vid halv 5 och vi åkte liksom vid 9 tiden hahaa.. men tjänada 500kr såå lungt. Imorn blir det storstädning i huset och tjäna yttligare 400kr jihhoo! senare på kvällen ska man tydligen ut på äventyr med Annie och Emelie, men jag får inte veta vad det är och vart vi ska, man bara vafan liksom.. vet inte vad jag ska packa eller nått -.- lite finkläder sa dom bara. Hur ska detta sluta? men får väl hoppas på en rolig och trevlig kväll/helg.

Ska även åka över till London v.44 med Paula, Ingemar och Lisa. Ska bli riktigt kul. Kommer få fira min födelsedag med syrran, hon får fan ta med mig ut på krogen och bjuda mig på drinkar eftersom jag fyller år hehe (A) aja blir till att sova nu klockan är trotsallt 03:12..

// J



onepiece - jump in



Fyller ju som sagt år om 18 dagar så då ska jag önska mig en sån här. Vet dock inte än vilken jag vill ha, det är ett svårt val -.- men tror det blir NewYork eller den blåa..

// J


you're out of my life, now and forever


Nu har jag sagt stopp! vill inte ha med dig att göra längre. Du sårade mig mer än nånsin..du sa så mycket men menade inte ett skit. Fattar inte hur jag kunde gå i fällan ytterliggare en gång till? men nu vet jag hur du är och fattar inte hur du kan leva med dig själv, så som du gör och hur du behandlar andra, att du inte fattar att du är en idiot. Såå FUCK YOU!! vill aldrig mer se dig igen.

Idag vaknade jag vid 8 tiden, följde med mamma in till stan och träffade HannaLarsson. Vi låg och slappade framför tv:n typ hela dan tills klockan var halv 3, då skulle hon köra bort mig till kommunhuset för jag skulle gå på ett möte om att bli timvikarie för olika förskolor inom Uddevalla kommun. Men när vi kommer fram insåg jag att mötet var igår, Fail som fan -.-. Så det var bara till att vända och åka hem till Hanna igen. Sedan kollade vi på tv och bakade kakor.

Vi hade en riktig myskväll vill säga. Åkte hem med bussen som gick klockan 10 och nu ska jag försöka sova för imorn bitti ska jag med pappa in till stan och städa trappor i våra hyreshus. Lite segt men får ju betalt så det är det värt.

// J



I was here


helan & halvan

Annie Lee, det är du och jag helan och halvan now and 4-ever. Kommer ihåg första gången jag såg dig min första tanke var vad fan är det för tjej haha, men sen när jag lärde känna dig märkte jag hur jävla fantastisk du var! och att man inte ska missbedömma en mänsika utan att veta vem människan är.

Jag är så jävla lycklig att ha dig vid min sida. Att du och jag blev så tajta är hur underbart som helst. Kan inte tänka mig ett liv utan dig vid min sida.

Så många minnen vi delat. Alla roliga stunder vi haft. Du är min lilla ängel som sändes ner från himelen för att ta hand om
mig. Jag kommer alltid och då menar jag ALLTID ställa upp för dig, för jag vet att du skulle göra detsamma för mig.

Saknar alla underbara stunder tillsammans med dig och nu ska det bli ändring på det. Vi ska återskapa flera och nya minnen, ska bege oss ut på galna äventyr du och jag.

Ser verkligen emot helgen som kommer då du ska ta mig ut på hemligt äventyr hahhaa.

En sak ska du veta att jag älskar dig mer än va ord kan beskriva, och ditt hjärta har jag bevarat i en låst kista så att ingen ska kunna ta det ifrån mig. För du är och kommer alltid att vara min!

om jag dör innan dig. lovar jag att bevaka dig så inget ont händer dig.
Du är en ängel!  du är min ängel.



fuck this shit


Orkar inte med mitt liv mer.. när man tror att något ska bli bättre såå blir allt bara sämre. Jag har slutat kämpa.
Tur att jag iallafall har mina underbara vänner, det är nu jag behöver er som mäst! och jag är glad att jag har er, ni vet vilka ni är. Utan er skulle jag inte klara en dag i denna grymma värld. Ni är guld värda för mej. Men det är väl som man säger allt har en mening, och livet går vidare.. man kan inte få allt man önskar tyvärr.

// J


11 oktober 2011



vaknade runt 2 tiden idag lika seeegt som vanligt -.- , vänder på dygnet helt. Ingen förskola ringer så vad ska jag göra? nu börjar det fan bli långtråkigt hemma. Måste la ut & söka flera jobb känner jag, mamma blir ju galen på mej här hemma haha. Såå nu ligger jag i sängen och tänker på mitt liv, vad fan jag ska göra med det, vill så mycket men kan inte genomföra det. Men men what to do?
Såå nu blir det till att kolla film istället - friends with benefits hoppas på att den är bra!! sedan får jag se vad jag hittar på orkar inte bara ligga här hemma..

// J

a little thing called love

through the storm we reach the shore, you give it all but I want more, I wait for you.



I'm sexy and I know it

I don't want to die, but I sometimes wish I'd never been born at all


torp köpcentrum & bowling helt okey dag!

I know you're somewhere out there, somewhere far away, I want you back.
My neighbors think I'm crazy, but they don't understand You're all I have.



Idag blev det först torp med Frida och shoppa. Blev en hel del faktiskt gjorde slut på lite över 1000 kr -.- men fick köpt mej det jag ville så det var det värt. Köpte smink, 2 skjortor, 3 örhängen, 2 bh:ar & 4 par trosor.

Efter torp blev det in och bowla, och Frida vann ju överlägset över mej, men men skyller på att jag hade en dålig dag (A). Efter bowlingen drog jag hem och nu ligger jag i min stora och underbara säng och gör så lite som möjligt.

// J

I miss u and I hope I will see u soon <3

FREDAG-SÖNDAG, DÅ ÄRU MIN!!! <3
Jag saknar dig, jag behöver dig, jag älskar dig.






home again

Då var man hemma igen efter en helg i Berlin, var faktiskt riktigt roligt. Delade rum med min lilla kusin på 10 år haha satt uppe halva nätterna och spelade chicago. Sedan på dagarna var vi runt och kollade olika sevärdigheter. Kollade på det som var kvar av Berlin muren åså en dag hyrde vi cyklar och cyklade runt. Var helt enkelt en perfekt helg.

Det ända jobbiga var den 13 timmars bussresan fram och tillbaka. På dit vägen sov jag inte än ända blund åkte från kampenhof runt 06.15 och var framme runt 20.00 så var rätt så seg när jag kom fram. Hemresan sov jag ganska mkt av resan sååå kändes som att hemvägen gick fortare.

Imorn blir det att träffa min efterlängtade Frida!!!! <3 blir torp och kankse bowling såå kommer bli en toppen dag om inte jobbet sabbar alltihop :/ men får helt enkelt hoppas på det bästa!

// J





goodbye



Då får man säga goodbye Sweden and hallo Berlin..
Nu är det bara 5 timmar kvar tills man sitter på en buss på väg till Berlin. Kommer inte bli någon uppdatering förens på söndag den 9 oktober då jag kommer hem igen. Hoppas ni alla får en bra helg för det kommer jag att ha!!! kommer förstårs sakna mina älskade vänner, men vi ses igen nästa vecka.

Puuss & kraaaam
// J


mina tjejjor<3


AnnieLe<3


QuyenLe<3


HannaLarsson<3


EmmaGröning<3


MatildaNobel<3


EmelieBrosson<3


FridaMagnusson & AmandaLjungström<3



Berlin

Vaknade vid två tiden idag -.- lite segt men men ... gick upp gjorde mig mat, blev stekt potatis, korv och cafe the paris sås eller vad den heter.

Idag blir det nog en chill dag försöka lägga sig itid eller så dygnar jag för imorn bitti runt 5 tiden måste ja gå upp för att åka till Berlin. Bussen går halv 6 och kommer vara framme nån gång på eftermiddan skulle jag tro. Så då kan jag lika gärna sova på bussen. Det är jag och hela släkten som ska ge oss iväg på nya äventyr.

Kommer vara där torsdag kväll, fredag, lördag och på söndag drar man hem igen.. känns lite onödigt för känns som den mästa delen av resan kommer vi sitta i en buss. Men what to do, kul att komma iväg iallafall och Berlin har jag aldrig varit i såå det blir väll skojj hoppas jag.

// J


I thought there was something more..
but it turned out to not mean a damn thing
you   may be able to play with me, but if you do it you may do it with someone else..
I can not cope with more lies..



seg dag..

I need to be bold, I need to jump in the cold water
I need grow older with you, finally I see you were naturally
The thing that make it so easy is when you showed me the truth
Yeah, I’d want rather be with you, I hope you want the same thing too


Idag vaknade man runt 1 tiden.. Sedan blev det till att kolla film the mechanic och RED, riktigt bra filmer. Efter det gjorde jag kålpudding. Sedan blev det bara att ligga framför datan hela dagen.

Somnade runt 7 tiden och vaknade nu klockan halv 11, hur fan ska jag kunna sova inatt? -.-, imorn blir det antingen jobb eller en sväng in till stan skulle jag tro. Har lite ärenden att fixa.

// J

Girl I Love u, now and forever, nothing can change that.
you are my best friend, my soulmate. <3


Myys med Emelie

I fredas blev det först Höga C med Friidis.. Satt där i ca 1 timma , sedan drog vi upp till spara typ där det var fest. Träffade Simon, Laine, Joakim och nåra andra randoms. Men det var inte det allra roligaste såå vi drog hem.

igår åkte jag och Emelie Brorsson till Vänersborg för att passa mina kusiner, dagen börjar ju bra när jag nästan missar bussen och sedan när vi kommer till mina kusiner är det ingen hemma.. såå där står vii och vet inte vad vi ska göra. Men efter typ 10 min kommer dom gåendes man bara vad fan..

dagen/kvällen/natten bestod av tv, spel, wii, tacoos och kortspel. Spelade Chicago och Sophia & Malin somnade runt halv 12 medans jag, Emelie, Lisa & Alice satt uppe till halv 3 och spelade, var övertrötta & skrattade åt allt.

Sedan när Paula och Ingemar kom hem gick alla förutom jag och Emelie och la sig. Vi satt uppe till halv sex och spelade kort. Var såå jävla övertrött att vi inte kunde sooova... Sedan idag åkte vi hem vid 12 tiden och nu ligger jag här hemma och bara chillar, trött som FAAAN!!!

// J




RSS 2.0