Blame it on September

blev jobb 8-16.30 sedan hem och vila, & snart kommer förhoppningsvis Frida & Bastii hit & myser med mej hihi. Annars beger jag mej till stan och ser vad kvällen har att erbjuda.

// J


letting go is something you do when you still love someone but just dont believe in them anymore


Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

LARS WINNERBÄCK <3



working 9 to 5, for service and devotion



It seems when you want someone, the don't want you.
And when someone wants you, you don't want them.
And when you both want each other,
something has to come around and mess it up..


Imorse blev det jobb mellan 8-5, lekte med barnen, vi byggde sandslott och såå satt jag även och sorterade pärlor i flera timmar xD fyfan inget lätt jobb asso. Fanns ju typ tusen olika pärlor som ska sorteras i olika burkar i samma färger -.-

Sedan blev det hem, så kom min kära fru på besök en stund, runt 8 tiden ringde Mimmi från Högås förskola å frågade om ja kunde jobba imorn? och som vanligt sa jag JAAA!!!
Så imorn blir det jobb 8-16.30 sen tror ja det blir in till frida å hälsar på, sen får vi se vart kvällen slutar..

// J


Arpeggio

Grymme bra låt med FriskaViljor!






just a story of my life

igår hände det inte så mkt.. var ute och hälsade på Richard en stund sedan låg ja bara i sängen och softade. Kollade på lite film och somnade runt 2 tiden. Idag blev det en tripp till torp med Sanna & Jenny inhandlade en del grejjor. har ju som sagt fått min lön ÄNTLIGEN!! hahah såå pengarna bara rullar bort liksom inte så kuul.. men men måste ju leva lite! hihi.

Ikvääll blire kanske att dra till trollhättan med Simon och kolla på en lägenhet han kanske ska köpa, men vi får se hur det blir med det. Hur sent det blir vill säga, såå kankse stannar hemma.

Sedan hem och lägga sig i tid ifall dom ringer imorn och vill att jag ska jobba såå måste vara beredd och utvilad såå man orkar med massa ungar i nåra timmar -.-.. HAHHA men jobb = pengar och det vill ju verenda jävel ha så bara att kämpa på.

// J

never say never.

hänt en del i veckan.
Onsdag - var jag med Sanna.
Torsdag - jobb på Högås förskola sedan var jag med Sanna.
Fredag - blev det bowling med Sanna, Rickie & ett 20 tal till xD, sedan blev det supa och Sanna var chaufför. Blev en lång natt och var inte hemma förens runt 4 tiden
Lördag - var jag bara hemma, passade kusinerna och hjälpte mamma & pappa som hade fest. Sedan drog jag, Rickie och Frida in och hämtade upp en full Sanna från krogen. Sedan somnade vi runt halv 6 tiden kollade på film- Radio såå jävla underbar film.

Och idag vaknade jag och Frida upp runt 1 tiden åkte hon hem & nu ligger jag här helt död och kollar film. Ikväll blir det nog också lugnt med film för vem vet imorn kankse det blir jobb!

// J


jobb

Idag ringde det från förskolan ute i Högås och frågade om jag ville jobba imorn torsdag klockan 8-16.30. Så klart sa jag JA! sedan får vi bara hoppas att dom kommer ringa in mig fler dagar. Måste få tjäna lite pengar nu. Så nu blir det till att dejta kudden så att man orkar upp imorn.

Åker förhoppnings vis till London nästa vecka med min fru, den 29/9-3/10 om vi hittar någon billig resa. Kommer bo hos min syster och sedan festa gärnet och shoppa i mängder, det kommer bli awsome!!!

// J

idag var en bra dag


Vaknade upp vid elva tiden, gjorde mig iordning sen drog jag och Sanna in till staden. Besökte arbetsförmedlingen och skrev in oss, blev utskriven för jag missade ett möte så nu får jag börja om på nytt, ibland vill man bara gå och dööööö!.

Efter arbetsförmedlingen besökte jag en förskola uppe på hönseberget och lämnade in ett cv. Därefter drog vi hem till Sanna lagade mat och kollada en massa film myspys helt enkelt.

Har även varit borta på förskolan vid Högås kyrka och Bokenäs och lämnat cv. Sen har jag sökt en hel del via Uddevalla kommun. Ligger även som resärv som städerska på stadsbiblioteket. Jobbar på men känns inte som det går direkt frammåt..

Sökte även som aupair till England och Nya Zeeland. Men vill helst över till England, men då måste jag först betala 2995 eller ngt för att sedan gå på en intervjuv och tänk om man inte får ngt.. vad gör man då liksom? står där med nästan 3000 kr fattigare och dom pengarna har bara runnit som sand ur händerna!! Fuck my life liksom..

// J


I do the fun things today and the other things can wait


18 september






I fredas blev det kvarterskrogen med Frida , Joakim och Pj satt och drack några öl. Sedan drog vi vidare till Höga C där vi dansade och hade kul, men efter det blev det "efterfest" eller vad man nu kan kalla det hemma hos Milot, men han däcka så vi stanna 30 min sen drog vi hem till Frida och sov.

Igår blev det först att mysa hemma hos Matilda Nobel i hennes lägenhet gjorde tacos och började kolla på film , tills mamma ringde å skällde ut mej för att ja tatt extra nyckeln så hon och pappa kom ej in i huset.. fick ta första bästa buss hem för att lämna den -.-

Sedan blev det hem till Rickie och kolla på beck och jönssonligan. Sen in till stan för att vara fyllechaffis.
Vaknade upp vid halv elva och fick utskällning av Rickie för att jag snarkat hahaha.. stackars grabb. Nu ligger jag hemma och chillar och pratar skype med Frida och Bastii. Ska snart bege mig in till staden för att kolla film hemma hos Pj.

Tack och hej leverpastej

// J


your body is a wonderland <3


02.05

Blev en lång natt tisdag-onsdag hemma hos Hanna då jag var uppe till klockan 5 på morgonen.. såå idag vaknade man runt 10 tiden sen somnade jag om och gick upp vid halv 5 -.-

Gick ner till stan för att träffa Frida. Vi gick därefter hem till Pj och var med han och Bastiii. Sedan kom pottas på besök en stund innan han begav sig till östrabo för att spela innebandy.

Vi andra satte oss och kollade på beck-levande begravd, käkade även macka och vofflor som Pjs pappa gjort fyfan vad smaskens!!!, nu ligger man hemma hos Frida, har precis kollat färdigt på efterlyst och ska nu krypa ner under täcket, Frida och Sigge ligger å sover så sött brevid mej.

// J

Katia

klockan är 07.50 har vart vaken sen klockan 5, orkanen Katia har nu nått hit, helvetes jävla oväder får jag säga.. tur man slipper vara ute iaf. Ligger i min säng och lyssnar på blåsten och regnet som piskar mot fönsterrutan. Suck hoppas det tar slut snart , men enligt väderprognosen ska det hålla på hela veckan.

Idag ska jag träffa Hanna, var så längesen vi lekte sist. Blir nog även en tripp till Överby med Frida och kolla lite affärer, sedan kankse ikv blir det bio. Ska för andra gången kolla på jag saknar dig, haha så jävla bra.
Sedan ska jag sova hos Hanna så då blir det mys och film.

Till helgen ska jag vara med Matilda Nobel, ska mysa och ha det gött och så ska jag äntligen få se hennes nya lägenhet.

// J


Underbar låt, I just love it




jag saknar dig



kvällen tillbringades med Frida och Carro på saga biografen i stan. Kollade på filmen jag saknar dig. Världens finaste film jusst nu såå jävla fin. Komm allt en del tårar. Sedan begav sig jag och Frida hem till mig och nu ligger vi nergrävda i min säng och ska kolla film. Lyckad kväll absolut!





mår som man förtjänar

sitter hemma hos Frida och mår kasst. Huvudet dunkar och jag mår illa. Kvällen igår var helt galen. Började med förfest hemma hos Gröning sen drog jag och Frida vidare till krogen medans alla andra stannade kvar. Kom in gratis för vi hade fribiljetter. Sedan började natten med ännu mer supning. Gick fram till baren och sa:

- gör en cool o rolig drink för min kompis fyller år.
Såå fick jag två jätte goda drinkar med parasoll o grejjer i. Sedan körde vi en ny där jag sa likadant så fick en yttligare jätte god drink.
Kvällen slutade med att bara jag och frida stog kvar inne på Harrys och ville ha tillbaka pengar till min drink jag inte rört för hann ej dricka upp den men fick tydligen inga pengar.. Men värt ett försök iaf. Sedan fick vakterna säga till oss på skarpen att vi var tvungna att dra. HAHAHA!!

// J

utgång?

dagen har gått fort tycker jag , och nu är det snart kväll. Blir till att dra in till staden om ca 1 timme, mammsen kör in mej till Emma därefter kommer Frida och såå blir det fest. Antingen hemmafest eller såå krogen, fårse på detta senare under kvällens gång.

Satt även igår och diskuterade resor med Frida, vill dra utomlands. Antingen tänkte vi att vi drar till värmen eller så drar vi över till London och hälsar på min syster och sedan shoppar i underbara London, festar och har allmänt kul, men då blir det dock ingen sol och bad semester, men man kan ha lika kul för det. Men hur vi gör får vi komma fram till , vet iallafall att vi båda vill åka nånstans bara vi kommer bort från Uddevalla. haha..

// J

rubrik?

Ligger nu i sängen och ska kolla på Charlie.St.Cloud, verkar vara en helt underbar film enlligt trailern. Kom hem för ca en timma sedan, blev drive in på donken med pappsen. Tyckte vi förtjänade lite go och onyttig mat efter en lång dag av jobb och slit.

Imorn blir det jobb 10-4 sedan krogen/tjejkväll med Emma Gröning och Frida Magnusson känner på mig att det kommer bli en riktigt lyckad kväll. Vill helst till krogen, är såååååååå sugen så jag vet inte vad. Känns som evigheter man var inne på Harrys nu. Men vad vi gör återstår att se imorn.

// J







tillbaka till verkligheten


Världens bästa !! miss u so much



Idag blev det jobb och slit från klockan 10 till 7 fick fixat en hel del i Pernillas lägenhet. Den börjar bli riktigt fin nu. Allt tack vare mig hihi. Gjorde klart köket och Eltons rum. Imorn blir det dit igen och få upp hennes säng , skrivbord och nåra hyllor. Sätta upp lampor och lite annat.

Åker in med Frida och Bastii.
Nu håller jag på att packa upp min väska.. och rensar lite i mitt rum. Ska även börja läsa lite böcker. Läste precis ut en bok som heter baddaren riktigt RIKTIGT bra! satt bara å lästa å läste, väldigt ovanligt för att vara jag, haha brukar igentligen HATA att läsa men denna var verkligen bra. Tycker verkligen ni ska läsa den!

// J


hemma


Då har man precis anlänt till Vänersborg. Haft en otroligt bra vecka i Italien. 30 graders värme och sol alla dagar utom en, då regnade det som fan. Vågorna har varit enorma.
Röd flagg nästan varje dag så vi fick ta det lugnt ute i vattnet. Lite läskigt när man kände att man drogs ut och fick vågorna över sig. Men kul och ha med sig surfingbrädor och madrasser ut å bara ligga och chilla.
Känns tråkigt att komma hem till detta skit väder, vill verkligen tillbaka! hatar regn och rusk. Men men man kan inte alltid ha det bra.
Idag fyller även min älskling FridaMagnusson 19 år!!! hon börjar bli en stor flicka nu hehe, får bli till att fira henne i helgen förhoppningsvis, ska supa henne under bordet det är en sak som är säker.

I morgon är man tillbaka i verkligheten igen, semestern är slut och nu blir det jobb och slit. Ska fortsätta med flytten som jag hjälper min moster med. FYFAN! sedan fredag blir det åter igen att hjälpa pappsen med lägenheterna och sedan äntligen.. HELG!!! krogen + äntligen få supa lite grann allt för längesen nu hahaa !

// J

RSS 2.0