monday

 
Hade en riktig trevlig helg faktiskt nästan en hel vit helg för första gången duktig tjej. Fredag tillbringades med Melle, Albons och mitt hjärta. Var hos Melle kolla film och drack lite. 3 öl var allt jag drack haha stolt! Sen i lördas blev det filmkväll igen med Albons och markus. Dom skulle vara chafförer åt Gith å nåra folk så blev nyktert även idag. igår kom frugan hit och blev åter igen film med grönsaker och dipp jummi. Så har varit en riktig myshelg! Nu ligger jag och pluggar lite teori och ska strax ut och köra med pappsen sen får det bli att äta något och sen se vad kvällen har att erbjuda. Fått jobb imorgon äntligen så det ska bli kul att komma tillbaka till mina goingar. men nu ska jag dra ut på en liten åktur talas hejhej..
 
// J

never put your happiness in someone else's hands

Nu äntligen helg igen woppa woppa! , ligger och spelar snake på mobilen och försöker slå Markus rekord men dör bara fucking hela tiden -.- hahaa.. Blev en lugn fredag tillsammans med Markus och Albons, var så jävla trött och framförallt pank så orkade inte supa eller gå på krogen. Köpte massa godis istället och låg hos mej och tittade på film. Hade en riktigt mysig kväll. Albons åkte hem igen vid halv 3. Imorse åkte Markus iväg med Adde för att köpa räkor å lite smått och gott inför kvällen, så nu ligger jag här i min goa säng och bara chillar. Blir till att ta en promenad sen när älsklingen kommer igen. Sen får vi se vad vi hittar på ska la även duscha och göra mig iordning lär ju ta sin lilla tid när väl jag ska fixa mig hehe. Men nu ska jag ta en liten tupplur till, för har inte så mycket annat att göra..
 
// J

Love always find a way..

Idag fyller min älskade Frida Magnusson 20år, ett stort grattis på dig! äntligen äru stor flicka, nu kan vi besöka Mårtens och systemet tillsammans woho haha.. välkommen till 20åringarnas paradis min fina prinsessa. Blev till att hjälpa pappa med städning i hyreshusen, damsög och tvätta trappor jobbigt men det var det värt tjänade 500kr. Men dom är redan slut för drog till torp med Emelie och Frida köpte mig rouge, strumpbyxor och lite alkohol.. hjälp vad pengar tar slut fort igentligen, eller iallafall för mig.. Blev sedan fika stund i stan innan jag drog hem igen. Tänkte övningsköra lite med pappa, men lite mörkt nu och regnet öser ner så sket i det. Blir nog till att tillbringa kvällen framför någon film skulle jag tro. På lördag blir det kräftskiva med älskling, albons, melle, adde, jenny m.m.. awsome! hyrt Dragsmarks byggdegård så det blir nog en lyckad fest hoppas jag. Nää nu tänkte jag käka lite mat, jävligt hungrig sen kankse se film med pappa om han är sugen. Hare gött haj.
 
// J

this is my life

Sitter hos min man och dricker redbull, legat och kollat på Kasper i Nudådalen haha julkalendern från 2001. Igår blev det 4månaders middag på Italia med Melle hahaa mycket mysigt.. sedan hyrde vi film och myste hela kvällen. Idag ska jag ut och övningsköra en sväng med pappsen börjar bli riktigt bra nu. Sen får man se vad som händer Markus börjar jobbet imorn så nu har han haft semester i 2 veckor så nu börjar han slita som vanligt igen, imorn ska jag vara med min älskade fru som fyller 20!! blir en sväng till systemet med henne och så lite kalas skulle jag tro hehe. Men nu ska jag ta på mig och dra mig hemmåt pussshajj
 
// J

RSS 2.0