hemma


Då har man precis anlänt till Vänersborg. Haft en otroligt bra vecka i Italien. 30 graders värme och sol alla dagar utom en, då regnade det som fan. Vågorna har varit enorma.
Röd flagg nästan varje dag så vi fick ta det lugnt ute i vattnet. Lite läskigt när man kände att man drogs ut och fick vågorna över sig. Men kul och ha med sig surfingbrädor och madrasser ut å bara ligga och chilla.
Känns tråkigt att komma hem till detta skit väder, vill verkligen tillbaka! hatar regn och rusk. Men men man kan inte alltid ha det bra.
Idag fyller även min älskling FridaMagnusson 19 år!!! hon börjar bli en stor flicka nu hehe, får bli till att fira henne i helgen förhoppningsvis, ska supa henne under bordet det är en sak som är säker.

I morgon är man tillbaka i verkligheten igen, semestern är slut och nu blir det jobb och slit. Ska fortsätta med flytten som jag hjälper min moster med. FYFAN! sedan fredag blir det åter igen att hjälpa pappsen med lägenheterna och sedan äntligen.. HELG!!! krogen + äntligen få supa lite grann allt för längesen nu hahaa !

// J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0